Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Αρέσει ο Γιούρτσεβεν στον Αταμάν!

Το γεγονός πως ο 26χρονος Τούρκος σέντερ Ομέρ Γιούρτσεβεν βρίσκεται στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο τεχνικός των πρασίνων, Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στο πρακτορείο Anadolu!

“Δεν μπορούμε να προσθέσουμε έναν συνηθισμένο παίκτη εκεί. Ανησυχώ λίγο ότι ο παίκτης που θα προσθέσουμε θα διαταράξει την ισορροπία της ομάδας. Σκέφτομαι να μην κάνω αυτή τη μεταγραφή στην αρχή της σεζόν”, ανέφερε ο προπονητής του τριφυλλιού.

“Ο Σαρπ (σ.σ. ο γιος του) έχει ένα πολύ καλό όνομα στο μυαλό του. Σκεφτόμαστε αυτό τον παίκτη εδώ και δύο μέρες. Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν έφυγε από το ΝΒΑ και μιλάει με ευρωπαϊκές ομάδες. Μας έχει προταθεί. Ο Ομέρ είναι πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει. Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη”, τόνισε.

“Έχουμε επίσης τον πιο σημαντικό σέντερ της Ευρώπης, τον Ματίας Λεσόρ. Η απόκτηση ενός πολύ σημαντικού παίκτη, όπως ο Ομέρ Γιούρτσεβεν και η πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής θα μας έδινε μεγάλη δύναμη στα χαρτιά. Ωστόσο, έχουμε ανησυχίες για το πώς θα αντανακλά στο γήπεδο”, πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ