Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Ολυμπιακοί Αγώνες, Πάλη: Εκπληκτικός Κουρουγκλίεφ υπέταξε τον Λόρενς μέσα σε 97” και… έφυγε για το χάλκινο στα ρεπεσάζ!

Η νίκη του Χασάν Γιαζντανιχαράτι απέναντι στον Άμινε Μίλες Ναζέμ την Πέμπτη (8/8) κράτησε ζωντανό το όνειρο του Νταουρέν Κουρουγκλίεφ για διάκριση στην κατηγορία των 86κ ελευθέρας πάλης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8) έστειλε ηχηρό μήνυμα πως θέλει να φύγει από την Πόλη του Φωτός με ένα μετάλλιο στο στήθος.

Τρανή απόδειξη η πρώτη αναμέτρησή του στη διαδικασία των ρεπεσάζ με τον Αυστραλό Τζέιντεν Λόρενς, με τον 32χρονο εκπρόσωπο της Ελλάδας να μπαίνει σαν ανήμερο θηρίο στο ταπί και να “εξαφανίζει” τον αντίπαλό του σε μόλις 97 δευτερόλεπτα, επικρατώντας με τεχνική υπεροχή και κάνοντας το 10-0 στο σκορ!

Πανηγύρισε έτσι την πρόκρισή του στον τελικό των ρεπεσάζ, εκεί όπου και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο το απόγευμα της Παρασκευής (21:15).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο αθλητές έχουν τεθεί αντιμέτωποι δύο ακόμα φορές σε τελικούς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τον Κουρουγκλίεφ να μετρά ισάριθμες νίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ