Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλιόπουλος: «Μαέστρος της ορχήστρας ο Ματίας Αλμέιδα»

Η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερη στην ΑΕΚ με τους παίκτες να βλέπουν το «άλλο» πρόσωπο του Μάριου Ηλιόπουλου.

Ο Ηλιόπουλος μετέβη στις εγκαταστάσεις της ομάδας και ήταν ξεκάθαρο πως δεν είχε διάθεση να χαριστεί σε κανέναν.

Πριν μπει να μιλήσει στους παίκτες είχε το meeting με τον Αλμέιδα. Εκεί συζητήθηκαν τα πάντα. Οι δύο άνδρες ανέλυσαν το τι πήγε στραβά στο ματς της Αρμενίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Pelado» παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη, αλλά και πως η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική. Παραδέχθηκε επίσης η ΑΕΚ στο γήπεδο δεν είχε ταυτότητα, έμοιαζε μία ομάδα χωρίς αγάπη και ενδιαφέρον και πως το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό απέναντι στην Νόα.

Συμφώνησε δε πως το ενδεχόμενο του αποκλεισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 15ης Αυγούστου θα αποτελέσει οικονομική και αγωνιστική καταστροφή για το κιτρινόμαυρο κλαμπ!

Και ακολούθως μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες. Όπως προαναφέραμε σε ρεπορτάζ τους έβαλε «άγριο χέρι», ανακοίνωσε πρόστιμο, αλλά ταυτόχρονα έδειξε ξεκάθαρα τη στήριξή του στον Αργεντινό τεχνικό. Πώς; Η απάντηση βρίσκεται στα λόγια που είπε στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Ηλιόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Πάμε μπροστά! Αυτή η ντροπή πρέπει να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την επόμενη μέρα. Μαέστρος της ορχήστρας είναι ο Ματίας».

Στήριξε ξεκάθαρα και δημόσια τον Αλμέιδα σε μία περίοδο, όπου η ΑΕΚ καλείται να βελτιώσει την εικόνα της και να διορθώσει τα λάθη της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ