Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλιόπουλος σε Πινέδα: «Δεν θα μου πει κανείς πότε και πόσο θα σε πουλήσω»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Αρχικά συναντήθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα, εν συνεχεία μίλησε με «σκληρή γλώσσα» στους παίκτες, ενώ έκανε και τετ α τετ και με αρκετούς ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ήταν λογικό και μάλλον αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, με τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες και όσα έχουν συμβεί. «Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δεν θα φύγεις από την ΑΕΚ!», είπε ο Ηλιόπουλος στον Πινέδα και πρόσθεσε: «Εμένα δεν θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω! Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω!»

«Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα! Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπιστείς το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;», ανέφερε ακόμη ο Ηλιόπουλος στον Μεξικανό άσο.

Η απάντηση του Πινέδα ήταν καταφατική: «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ».

Αμέσως μετά Ηλιόπουλος και Πινέδα έσφιξαν τα χέρια και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έστειλε τον Πινέδα στον Ματίας Αλμέιδα για να του πει ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και ότι δε σκέφτεται πια τίποτε άλλο! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ