Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Νόα – ΑΕΚ 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος στο ματς η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 από την Νόα και τώρα… τρέχει για να σώσει την κατάσταση και να μην αποκλειστεί από την ομάδα της Αρμενίας.

90’+8′ Γκολ για τη Νόα! Πιάνεται στον ύπνο η άμυνα της ΑΕΚ, ο Ντι Γκρεγκόριο βγαίνει τετ-α-τετ, αρχικά θα νικηθεί από τον Στρακόσα αλλά παίρνει το ριμπάουντ για να σκοράρει για το 3-1.

90’+7′ Ο Λιβάι σπάει ωραία στον Περέιρα, ο οποίος κάνει κάκιστο πλασέ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

7 λεπτά ο έξτρα χρόνος

83′ Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τη Νόα. Κίτρινη στον Ρότα που με αυτόν τον τρόπο έδωσε λύση σε ακόμα ένα κενό της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

80′ Ευκαιρία για τη Νόα. Ψαλιδάκι από τον Γκρεγκόριο, μπλόκαρε ο Στρακόσα.

76′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Προσποιήσεις και σουτ από τον Κοϊτά, στα σώματα. Κι άλλο σουτ στη συνέχεια από τον νεαποκτηθέντα άσο της «Ένωσης» και κόρνερ.

68′ Εντωμεταξύ έγιναν οι αλλαγές. Περέιρα αντί Πινέδα, Λαμέλα αντί Λιούμπισιτς και Κοϊτά αντί Γκατσίνοβιτς.

67΄ Αν είναι δυνατόν τι ΓΚΟΛΑΡΑ μπήκε. Από τον έναν τερματοφύλακα στον άλλον…Γέμισμα του Τσαντσάρεβιτς, η μπάλα γκελάρει μία στο έδαφος, περνά πάνω από τον Στρακόσια και καταλήγει στα δίχτυα. Τρομερά άτυχη στιγμή. Ένα από τα πιο περίεργα, αλλά και, οκ, εντυπωσιακά γκολ που έχουμε δει. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο αέρας.

59′ Κίτρινη και στον Σανκαρέ.

58′ Κάρτα στον Λιούμπισιτς.

54′ Κάρτα στον Σάντος για τη Νόα που ανέκοψε αντικανονικά αντεπίθεση της ΑΕΚ.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Τέλος το πρώτο μέρος. Η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε με το γκολ του Γκαρσία ωστόσο μετά από λάθος του Στρακόσια η Νόα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης.

2 λεπτά ο έξτρα χρόνος

38′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Μακρινό σουτ από τον ανενόχλητο Λιβάι, πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

33′ Γκολ από τη Νόα 1-1. Ο Στρακόσα κάνει λάθος πάσα κατά το build up, δίνοντας την μπάλα στον Πινσόν, ο οποίος την πήρε και πλάσαρε εύστοχα από το όριο της μεγάλης περιοχής.

22΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκαρσία άφησε στην πλάτη του τον Σανκαρέ και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

17′ Ωραία κάθετη της Νόα, διασπά τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Εκεί όμως είναι ο Μουκουντί για να καλύψει.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ. Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε μία στατική φάση, ο Μουκουντί πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο έχει αρκετό αέρα και η κατεύθυνση του ανέμου είναι προς το αριστερό τέρμα όπως δείχνει η μετάδοση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Αρχηγός της ΑΕΚ ο Ντομαγκόι Βίντα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νόα (Ρουί Μότα): Τσαντσάρεβιτς – Γκονσάλο Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Θοράρινσον, Σάντος – Γκάμπος, Σανγκαρέ, Μανβελιάν – Πινσόν, Αίας, Φερέιρα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς- Λιούμπισιτς, Γκαρσία.

Η ΑΕΚ κοντράρεται με την Νόα στο πλαίσιο του γ΄προκριματικού γύρου του Conference League, με την Ένωση να θέλει την νίκη ώστε να πάρει την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρουζομπέροκ ή Χάιντουκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ