Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Φίλιπ Μαξ

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται άμεσα να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει το τελευταίο διάστημα είναι ο διεθνής 31χρονος Γερμανός, Φίλιπ Μαξ, που ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον γερμανικό σύλλογο και είναι πιθανό τις επόμενες ώρες να προκύψουν… ευχάριστα σε αυτή την υπόθεση.

Ο Μαξ, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα, είναι τρεις φορές διεθνείς με τα «πάντσερ». Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάλντχαμ ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στους νέους της Μόναχο 1860. Ακολούθησε ένα πέρασμα από τα τμήματα υποδομής της Σάλκε, ενώ τις πρώτες του επαγγελματικές εμφανίσεις τις έκανε με την Καλσρούη τη σεζόν 2014-15.

Το καλοκαίρι του 2015 η Άουγκσμπουργκ τον απέκτησε έναντι 3,8 εκατ. ευρώ, ενώ πέντε χρόνια αργότερα η PSV έβγαλε από το ταμείο της 10 εκατ. ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Αϊντχόφεν.

Ακολούθησε ο δανεισμός στην Άιντραχτ η οποία, εν τέλει, τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2023. Με την ομάδα της Φρανκφούρτης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 27 ματς σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ