Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ και Καλλιθέα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το προτελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ και της Καλλιθέας. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» δυο εβδομάδες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και έμειναν στην ισοπαλία δίχως σκορ (0-0).

Ο ΟΦΗ είχε την μπάλα στην κατοχή του σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, προσπαθούσε να την κυκλοφορήσει και μετά το πρώτο 20λεπτο ανέβασε στροφές πιέζοντας την ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι.

Οι Κρητικοί κατάφεραν σε δύο περιπτώσεις να σπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων με την κεφαλιά του Ισέκα που την μπλοκάρει ο Γκέλιος και το σουτ του Νέιρα από το ύψος του πέναλτι που έφυγε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν πιο κινητικός, με μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι του δίχως ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Καλλιθέα.

Η Καλλιθέα που έπαιξε περισσότερο συντηρητικά αλλά δεν απειλήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους γηπεδούχους, είχε τη μοναδική καλή στιγμή στο 61’ με ένα σουτ του Σοίρι που έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μπόρχα, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς, Γαγιέγος, Νέιρα, Αποστολάκης, Ριέρα, Ισέκα.

Καλλιθέα (Μάσιμο Ντονάτι): Γκέλιος, Μεχίας, Πασαλίδης, Τσιβελεκίδης, Μανθάτης, Σοίρι, Μότοτς, Ματίγια, Ντιμίτριους, Βασιλόγιαννης, Ουλντρίκις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ