Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Ολυμπιακοί Αγώνες: Μελόνι με… «υπογλώσσια»: Μπροστά στα μάτια της το φιλί της «χρυσής» Ιταλίδας τζουντόκα στη σύντροφό της

Η Άλις Μπελάντι ήταν η μεγάλη νικήτρια του τζούντο στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην κατηγορία των 78 κιλών. Η Ιταλίδα νίκησε την ισραηλινή Ινμπάρ Λανίρ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Κατά τους πανηγυρισμούς έσπευσε να φιλήσει τη σύντροφό της Τζασμίν Μαρτίν, μια επίσης τζουντόκα βραζιλιάνικης καταγωγής που αγωνίζεται με τα χρώματα της Νότιας Αφρικής.

Το φιλί, που έκανε viral στα social media, δόθηκε μπροστά στην Ιταλίδα πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι, επικεφαλής της ομοφοβικής ακροδεξιάς, που έχει μιλήσει για «λόμπι των ΛΟΑΤΚΙ+!» και έχει υποστηρίξει μέτρα για τον περιορισμό των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων γονέων.

 

 

«Αυτό είναι ένα χρυσό γεμάτο αγάπη. Λυπάμαι που αυτό το φιλί θεωρείται κάτι διαφορετικό, είναι αγάπη. Ποιον θα φιλούσες μετά από τόσο σημαντικά αποτελέσματα;», δήλωσε η Μπελάντι στον ιταλικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα RaiSport.

«Τα πάντα κινούνται από την αγάπη. Ο αθλητισμός είναι αγάπη, η φιλία είναι αγάπη, το ζευγάρι είναι αγάπη», δήλωσε η Ολυμπιονίκης. Αναφερόμενη στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε είπε πως «ήταν ένα όνειρο που κυνηγούσε εδώ και πολύ καιρό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ