Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλόνσο: «Θα χαρούμε την νίκη μας και μετά θα κοιτάξουμε τον Άγιαξ»

Πέρα από την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ, οι πράσινοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και με τη συνολική τους παρουσίας στο χορτάρι, γεγονός που αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν βασικό να ξεκινήσουμε δυνατά για να μην δώσουμε τη δυνατότητα αντίδρασης στην Μπότεφ. Είμαι χαρούμενος με το σκορ και την εμφάνιση.

Δε θα πω ότι ήταν εύκολο αλλά εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αντιδράσαμε καλά στην πίεση και βρήκαμε τους χώρους να παίξουμε όπως θέλαμε. Δε θα μιλήσω για τον Άγιαξ, θέλουμε να χαρούμε τη νίκη μας και μετά να κοιτάξουμε τον Άγιαξ”.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Ντιέγκο Αλόνσο ξεκαθάρισε ότι τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες του για το εντυπωσιακό 4-0 αλλά και την απόδοσή τους στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι τους μέσα στη σεζόν, ενώ έστειλε μήνυμα πως θα δώσουν τα πάντα απέναντι στον Άγιαξ για να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

“Το κάναμε σαν να φαινόταν εύκολη η πρόκριση, βεβαίως το γεγονός ότι βρήκαμε ένα γρήγορο γκολ μας έδωσε ηρεμία και άλλαξε τα πράγματα για τον αντίπαλο. Η Μπότεφ είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς πολεμήσαμε καλύτερα, περισσότερο και περάσαμε

Αναμφίβολα στην ομάδα υπάρχουν ακόμα πολλά να βελτιώσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Είμαι χαρούμενος γιατί απόψε η ομάδα έδειξε προσωπικότητα, έπαιξε με τον τρόπο που θέλουμε. Αλλά για να μπορέσεις να μεγαλώσεις, πρέπει να δουλεύεις κάθε μέρα.

Θα παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άγιαξ και βεβαίως θα πρέπει να κάνουμε το παν ώστε να παίξουμε καλά και να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Στην Αθήνα το προσπαθήσαμε, κάναμε έναν καλό αγώνα για 70 λεπτά και σήμερα το ξεπεράσαμε και πήραμε την πρόκριση”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ