Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανανέωσε με τον Προύντζο ο Αστέρας

Ο Αστέρας ανανέωσε τη συνεργασία του με ένα «δικό» του παιδί. Ο λόγος για τον Δομίνικο Προύντζο. Ο 20χρονος μέσος ήταν στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του με τους Αρκάδες, όμως έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου έχει έξι εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Παναχαϊκή, με την οποία έκανε 20 εμφανίσεις έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο Προύντζος έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και στα δυο φιλικό του Αστέρα με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό, ενώ είναι κανονικά στην αποστολή για την Ιταλία.

«Ο ASTERAS ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δομίνικο Γιώργο Προύντζο. Ο Δομίνικος, γεννημένος στις 19/08/2003, προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του ASTERA και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027.

Ευχόμαστε στον Δομίνικο Προύντζο υγεία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή με τον ASTERA», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Αρκάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ