Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα… έχωσε ο Σάι στον Λαρεντζάκη: «Το παράκανε με τα… γλυκόλογα» (ΦΩΤΟ)

Τα αίματα «άναψαν» ανάμεσα στον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και τον Λαρεντζάκη μετά την λήξη της αναμέτρησης της Ελλάδας με τον Καναδά, με τον ηγέτη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να τα… χώνει στον γκαρντ του Ολυμπιακού.

Ο Σάι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε ότι ο Λαρεντζάκης χτύπησε τον Νικέιλ Αλεξάντερ (σ.σ. ξάδερφος του σούπερ σταρ των Καναδών) και έπρεπε να επέμβει.

«Ένιωσα ότι το Νο5 της Ελλάδας (σ.σ. Λαρεντζάκης), χτύπησε χωρίς λόγο τον Νικέιλ και έπρεπε να επέμβω, ήθελα να του δώσω να καταλάβει ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε. Ε, το παράκανε κάποια στιγμή με τα… γλυκόλογα και τον πλησίασα για να του πω να κάνει λίγο πίσω. Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά», ανέφερε αρχικά ο Καναδός σταρ.

Ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς με την Εθνική, σημειώνοντας: «Κάναμε πολλά πράγματα καλά. Ήμασταν επιθετικοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Νομίζω ότι απλά κλείσαμε το παιχνίδι λίγο καλύτερα αμυντικά. Πρέπει να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι, όλοι μας, εγώ, η βασική πεντάδα, ο πάγκος μας, όλοι. Όσο περισσότερο παίζουμε και προχωράμε, θα χτίζουμε αυτή τη νοοτροπία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ