Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Ναϊμέγκεν-Ολυμπιακός 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

 

 

Τέλος αγώνα.

77′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Μάρτινς να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ολλανδό κίπερ, όμως το «σκάψιμο» που πήγε να κάνει ώστε να περάσει την μπάλα από πάνω του δεν ήταν καλό.

70′ Αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό, με τον Ροντινέι να κουβαλά την μπάλα για αρκετά μέτρα, να δίνει αριστερά στον Παπακανέλλο, ο οποίος με μια κοφτή ντρίπλα, άδειασε τον αντίπαλό του, σουτάροντας από κλειστή γωνία, με την μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκών!

60′ Σωστή ενέργεια του Τζολάκη που πέφτει και μπλοκάρει σταθερά το σουτ του Ονάλ.

53′ Εξαιρετική και άμεση αντίδραση της «ερυθρόλευκης» άμυνας που έκλεισαν αμέσως 3-4 παίκτες τον Σάνο εντός περιοχής.

47′ Κεφαλιά του Παπακενέλλου περνάει πάνω από την εστία.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Τζολάκης αντί του Αναγνωστόπουλου.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκορ 2-0.

42′ Νέα μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό με τον Μάρτινς από τα δεξιά να κάνει τρομερό γύρισμα και τον Μασούρα με σουτ στην κίνηση να βλέπει τον Ολλανδό κίπερ να του λέει «όχι»!

36′ Η πίεση του Μπάμπη Κωστούλα στον Φαν Γκάσελ, ανάγκασε τον Ολλανδό κίπερ να κάνει το λάθος, με τον Μασούρα ανενόχλητος από τα αριστερά της περιοχής να πλασάρει υπέροχα στην απέναντι γωνία!

31′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός με τον Ζέλσον Μάρτινς! Μπαλιά του Αποστολόπουλου από τα αριστερά σε έναν χώρο όπου δεν ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Ροντινέι ωστόσο να κλέβει την μπάλα, να δίνει στον Ζέλσον, ο οποίος με διαγώνιο δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

29′ Μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό με το σουτ του Αναγνωστόπουλου να κοντράρει σε σώμα αμυντικού, η μπάλα άλλαξε πορεία, σταματώντας στο οριζόντιο δοκάρι!

23′ Πρώτη στιγμή για τον Ολυμπιακό, με τον Μάρτινς να βγάζει τα σέντρα από τα αριστερά και τον Κωστούλα να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά.

12′ Ασταθής απομάκρυνση του Μπιανκόν, ο Σάνο έγινε αποδέκτης της μπάλας, το μακρινό του σουτ όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Αναγνωστόπουλο.

7′ Μπλοκάρει σταθερά ο Αναγνωστόπουλος το σουτ του Χεντεμπέρκς.

6′ Ωραία συνεργασία Μασούρα-Ζέλσον από τα αριστερά, ο δεύτερο βγάζει τη σέντρα αλλά μπλοκάρει ο Ολλανδός κίπερ.

Ξεκίνησε το ματς.

Η 11άδα του Ολυμπιακού:

Αναγνωστόπουλος, Ροντινέι, Πιρόλα, Κουτσίδη, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Μπακούλα, Μασούρας, Παπακανέλλος, Ζέλσον και Κωστούλας.

Τέταρτο φιλικό προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία, με αντίπαλο τη Ναϊμέγκεν στις 16:30 κεκλεισμένων των θυρών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ