Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίσημα στην Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης

Στην Άουγκσμπουργκ και επίσημα ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος όλο το καλοκαίρι πολιορκήθηκε από όλες τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga και την Άουγκσμπουργκ, που ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γιαννούλη μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και της Νόριτς επέλεξε την φανέλα με τον αριθμό 13 και πόζαρε για τις πρώτες φωτογραφίες στον νέο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της Άουγκσμπουργκ σε οικονομικό επίπεδο ήταν πολύ χαμηλότερη από αυτή που είχε από ομάδες της Super League, ωστόσο ο Γιαννούλης ήθελε διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό κάτι που έκανε πράξη με την υπογραφή στην Άουγκσμπουργκ.

«Οι συζητήσεις με την Άουγκσμπουργκ ήταν πολύ θετικές από το ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στην προετοιμασία που θα γίνει στην Νότιο Αφρική. Είναι μία καλή ευκαιρία να γνωρίσω την ομάδα και να προσαρμοστώ γρήγορα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, διότι θέλω να εντυπωσιάσω από την αρχή με τις εμφανίσεις μου και την προσήλωση μου, ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα αριστερού μπακ στην ιστοσελίδα των Βαυαρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ