Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάρυστος: Ποια είναι η ηθοποιός που ξυλοκόπησε τον πρώην σύζυγό της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι 38χρονη ηθοποιός που είχε γίνει γνωστή από δημοφιλή τηλεοπτική σειρά το 2006, συνελήφθη μετά τον άγριο καβγά που είχε με τον πρώην σύζυγό της σε ξενοδοχείο της Καρύστου, όπου έκαναν διακοπές. 

Ποια είναι η ηθοποιός που ξυλοκόπησε τον σύζυγό της

Πρώτη φορά την είδαμε τηλεοπτικά σε επιτυχημένη σειρά του 2006. Το 2012 έγινε μαμά για πρώτη φορά, ενώ τρία χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της, έγινε γνωστό πως πήρε διαζύγιο με τον συζυγό της. Μετά τον χωρισμό της είχε κάνει γνωστό πως βρισκόταν σε άλλη σχέση. 

Στην Κάρυστο, φέρεται να ήταν μαζί με τον πρώην σύζυγό της, όπου παραθέριζαν για να περάσουν χρόνο από κοινού με τον γιο τους.

Για τα μάτια της έχει γραφτεί δημοφιλές τραγούδι που ερμηνεύει γνωστός λαϊκός τραγουδιστής. 

Μετά τον ρόλο της στη σειρά, εγκατέλειψε την υποκριτική και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της εκπαίδευσης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, η 38χρονη ξυλοκόπησε τον σύζυγό της και έκανε γυαλιά καρφιά το δωμάτιο του ξενοδοχείου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το απόγευμα της Κυριακής 14/7. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και πως άσκησε βία και κατά του 12χρονου παιδιού τους.

Αναστατωμένοι από τη φασαρία, οι ένοικοι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν την αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό. Ο πρώην σύζυγός της έφερε σημάδια στο πρόσωπο και κοκκινίλες, ενώ μέσα στο δωμάτιό τους υπήρχαν γυαλιά από τζάμια και καθρέφτες.

Μετά την κατάθεσή της αφέθηκε ελεύθερη, με εντολή εισαγγελέα. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ