Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πρωινό»: Έριξε «άκυρο» στον Γιώργο Λιάγκα – Αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εκπομπή του τη νέα σεζόν

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των τηλεοπτικών σταθμών για τα προγράμματα της νέας σεζόν, με τα περισσότερα deals να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και να εκκρεμούν οι… λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως στα πρόσωπα των δημοσιογράφων που θα βρεθούν στα πάνελ των εκπομπών. Το «Πρωινό» του ANT1 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Σύμφωνα με το dailymedia.com.gr, εκτός από τους βασικούς τους συνεργάτες, ο φέρεται να Γιώργος Λιάγκας επιθυμούσε να… ανανεώσει την εκπομπή του ρίχνοντας τα δίχτυα του σε έναν πρώην συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, χάρη στον οποίο η εκπομπή σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όπως αποδείχτηκε μετά την αποχώρησή του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μετά την παταγώδη αποτυχία του «TV Queen», έμεινε εκτός τηλεόρασης και μελετά τις επόμενες κινήσεις του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, εξ’ αρχής υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Νίκου Κοκλώνη προκειμένου να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο project, καθώς ούτε ο ίδιος ούτε η Κατερίνα Καινούργιου επιθυμούν να ξαναβρεθούν στο ίδιο πλατό.

Εκτός από τις συζητήσεις με τη Barking Well Media, προσέγγιση υπήρξε και από το στρατόπεδο του ΑΝΤ1 για το «Πρωινό» με τον Λιάγκα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος όμως φαίνεται πως επέλεξε τη σιγουριά του Νίκου Κοκλώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ