Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοιτάζει Φερνάντες ο Άρης

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη έχει ήδη ξεκινήσει, με τα πρώτα ονόματα να ακούγονται σιγά σιγά. Στόχος της ομάδας είναι να πραγματοποιηθούν 3-4 προσθήκες, πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία, εκεί όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν για μία ακόμη χρονιά την αγορά της Ισπανίας, για την μεταγραφική τους ενίσχυση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κλείσει κάποιον παίκτη που υπάρχει στην λίστα, με τον χρόνο να πιέζει. Ίσως επειδή είναι δύσκολες και μεγάλες οικονομικές υποθέσεις, είτε απαιτείται περισσότερος χρόνος. 

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Άρη, αφού δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια μεταγραφή, ενώ παράλληλα πρέπει να τρέξει τις υποθέσεις, καθώς μέχρι την ερχόμενη Κυριακή που αναχωρεί για την Ολλανδία, πρέπει να έχει προσθέσει 3-4 τουλάχιστον νέους παίκτες.

Δεν είναι όμως μόνο η αγορά της Ισπανίας που εξετάζει ο Άρης, αφού ρίχνει κλεφτές ματιές και στην ελληνική αγορά, με περιπτώσεις που θεωρούνται αξιόλογες.

Μία εξ’ αυτών είναι και ο Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τον Άρη, όταν αγωνιζόταν στον Βόλο και τον παρακολουθεί στενά και στην φετινή καλοκαιρινή περίοδο. 

Ο Φερνάντες είναι κανονικά στην προετοιμασία της ΑΕΚ, αλλά η παρουσία του στην ομάδα θα εξαρτηθεί από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν, μαζί με το γεγονός και τι θα αποφασίσει ο Ματίας Αλμέιδα. 

Αν αποφασιστεί να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, τότε ο Άρης θα κάνει την κίνηση να τον αποκτήσει, αφού είναι ένας παίκτης που έχει μεγάλη ποιότητα, αλλά προφανώς γνωρίζει και το Ελληνικό πρωτάθλημα. 

Είναι μια περίπτωση που προφανώς χρειάζεται υπομονή, με τους ιθύνοντες του Άρη να συνεχίζουν να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ