Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: ΑΕΚ – Γάνδη 2-2 (τελικό)

 

Τέλος στο παιχνίδι. Τελικό σκορ 2-2.

118′: Μπαίνουν για την ΑΕΚ οι Κοσίδης, Κάτσικας, Μαχαίρας και Φοφανά. Έξω οι Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Θεοδωρίδης και Σιμάνσκι.

Θεοχάρης αντί Μπρινιόλι η μοναδική αλλαγή για την ΑΕΚ.

100′: Σέντρα στο τέταρτο μέρος. Θα έχει διάρκεια 30 λεπτών.

Τέλος στο τρίτο μέρος, με το σκορ στο 2-2. Πιο απειλητική η Γάνδη στο δεύτερο κομμάτι του τρίτου ημιχρόνου (τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο), εξαργυρώνοντάς το με το γκολ. Ακόμα ένα λάθος που πληρώνουν οι «κιτρινόμαυροι».

92′: ΓΚΟΛ η Γάνδη! Λάθος πάσα του Μπρινιόλι, η μπάλα πήγε στον Γιοκοτά πλάσαρε μετά τον Μπρινιόλι που ήταν εκτός εστία και 2-2.

84′: Σουτ εκτός περιοχής από τον Φερνάντες, η μπάλα περνά άουτ.

Πρώτα λεπτά για τους Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς στα φετινά φιλικά.

Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ. Η ενδεκάδα: Θεοχάρης – Ραντόνια, Βίντα, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος– Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Ρουκουνάκης, Γκατσίνοβιτς – Φερνάντες, Θεοδωρίδης.

70΄: Σέντρα στο τρίτο μέρος, το οποίο διαρκέσει 30 λεπτά.

Τέλος στο δεύτερο μέρος, με την ΑΕΚ να προηγείται 2-1.

62′: Σέντρα του Ελίασον, έκανε την προβολή ο Λιούμπισιτς, με τον Ρουφ να μπλοκάρει.

60′: Δοκάρι η ΑΕΚ. Πολύ ωραία η απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λιβάι, με τον Ρουφ να βρίσκει την μπάλα, η οποία πήγε στην οριζόντια δοκό. Στην επαναφορά δεν μπόρεσε να σκοράρει από πολύ κοντά ο Λιούμπισιτς.

54′: ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Ο Ρότα έκανε πολύ ωραία την κίνηση, πάτησε περιοχή και όταν δέχτηκε την μπαλιά από τον Λιβάι, εκτέλεσε πολύ ψύχραιμα στην κάτω γωνία.

39′: Σέντρα του Ελίασον στο δεύτερο δοκάρι, με τον Γιόνσον -που προωθήθηκε σε ακόμα μία περίπτωση- να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή.

37′: Φάση διαρκείας για την ΑΕΚ, χωρίς όμως να βγάλει κάτι.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

Tέλος στο πρώτο 35λεπτο, με το σκορ να είναι στο 1-1. Η ΑΕΚ -που ανά διαστήματα είχε καλή παρουσία (με καλή κυκλοφορία και πρέσινγκ)- άνοιξε το σκορ μόλις στο 1′ με τον Ζίνι, με τον Χονγκ να ισοφαρίζει στο 18′ με τον Χονγκ.

18′: ΓΚΟΛ η Γάνδη. Λάθος πάσα του Μπρινιόλι, η μπάλα πήγε στον Χονγκ, έξω απο την περιοχή πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και έκανε το 1-1.

14′: Πρώτη τελική για τη Γάνδη. Αντεπίθεση οι Βέλγοι, έφυγαν αριστερά, ο Σονγκό βρήκε χώρο απο το Μήτογλου έκανε το σουτ έφυγε παράλληλα

Πιέζει ψηλά η ΑΕΚ. Κλασικό αγωνιστικό γνώρισμά της.

1′: ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Ωραία ανάπτυξη από τους «κιτρινόμαυρους», ο Λιβάι βρήκε τον Ζίνι με τον Ανγκολέζο να σκοράρει με ωραίο  πλασέ.

Άρχισε το φιλικό.

Η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στη Γάνδη, στο προπονητικό κέντρο του Burgh Haamstede. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Ρότα. Μήτογλου, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Λιούμπισιτς, Ζίνι, Γκαρσία. 

Γάνδη: Ρουφ, Φατιγκά, Τορουναρίγκα, Γουατανάμπε, Μπράουν, Ντε Σαρτ, Γκέρκενς, Χονγκ, Σονκό, Γκούντγιονσεν, Φερνάντες – Πάρντο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ