Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λαρεντζάκης: «Τεράστια τιμή να παίζεις στους Ολυμπιακούς αγώνες»

Ιδιαίτερα ευτυχισμένος για την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, κάτι που δεν έκρυψε στις δηλώσεις του.

Αφού ανέλυσε το παιχνίδι με την Κροατία, ο γκαρντ του Ολυμπιακού στάθηκε στο τρομερό «οικοδόμημα» που έχει χτίσει, μαζί με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας ο Βασίλης Σπανούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Ξέραμε ότι οι Κροάτες είναι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, είχαν παίκτες με ποιότητα. Θεωρώ πως ο Γιώργος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και σήμερα ήταν η βραδιά του.

Τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ και όπως είπα και πριν κάποια τρίποντα του Παπαγιάννη “άνοιξαν” την άμυνά τους για να βρει χώρο κι ο Γιάννης. Είναι τεράστια η στιγμή που ζούμε σήμερα. Θα το απολαύσουμε και θα περιμένουμε να βρεθούμε στο Παρίσι.

Δεν θυμάμαι που ήμουν στην Ολυμπιάδα του 2008. Μάλλον στην Κύθνο θα ήμουν διακοπές.

Εντάξει, πάνω στη χαρά σίγουρα θα ειπωθούν πολλά. Πρέπει να πάμε με το σκεπτικό κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάναμε και τώρα, αλλά η ανυπομονησία είναι μεγάλη.

Πάνω απ’ όλα, είναι ομάδα, με “βάθος” στο ρόστερ. Με αρχές, οικογένεια και ο ένας παίζει και πραγματικά αγαπάει τον διπλανό του και θεωρώ πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα “κλειδιά’” της ομάδας.

Είναι τεράστια τιμή να παίζεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πανηγυρισμός του Θανάση στο τέλος τα λέει όλα, με το ένα πόδι.

Δεν υπάρχει να συνειδητοποιήσουμε κάτι. Είναι τεράστια επιτυχία. Πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από χρόνια.

Δεν είχα παίξει ποτέ στην έδρα μου ματς με την Εθνική Ελλάδας. Είναι φανταστικό το συναίσθημα και στο τέλος πανηγυρίζαμε όλοι μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ