Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Αποφασισμένη για Κορέα η ΑΕΚ, δεν τον δανείζει η Ίντερ»

Το μεγάλο «μπαμ» με τη μεταγραφή του Χοακίν Κορέα επιχειρεί να κάνει η ΑΕΚ.

Από την Ένωση δεν προκύπτει το παραμικρό για την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε σχετικά μετά τη φιλική αναμέτρηση με την Μπριζ και δεν θέλησε να μιλήσει για το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον για τον συμπατριώτη του.

Ωστόσο, από την Ιταλία προκύπτουν συνεχώς πληροφορίες για την υπόθεση, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον και την εκτίμηση που τρέφει ο προπονητής στο πρόσωπο του 29χρονου παίκτη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός, εξτρέμ και φορ.

Τις προηγούμενες μέρες είχε γραφτεί στη γειτονική χώρα πως ο δικέφαλος επιθυμεί τον δανεισμό του Κορέα, χθες από την έγκυρη «Corriere Dello Sport» προέκυψε η πληροφορία πως «η Ίντερ θα κάνει ό,τι μπορεί για να πουλήσει οριστικά τον Αργεντινό και όχι να τον δανείσει».

Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ της εφημερίδας ανέφερε: «Ο Κορέα θα μπορούσε να βρει σανίδα σωτηρίας στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με την Corriere, ο προπονητής του ελληνικού συλλόγου, πρώην μέσος της Ίντερ, Ματίας Αλμέιδα, είναι μεγάλος θαυμαστής του Κορέα. Η ΑΕΚ θα πιέσει για την απόκτηση του Κορέα τις επόμενες ημέρες».

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι ανακοινώσεις για τους Περέιρα, Κοϊτά και Στρακόσια. Χθες το πρωί ο ξάδελφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης, έκανε μία δημοσίευση στο facebook, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τις μεταγραφές των τριών ποδοσφαιριστών με το χαρακτηριστικό «δέστε τις ζώνες σας», όπως είπε αρκετές φορές στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ