Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Ολλανδία – Τουρκία 2-1 (τελικό)

 

Τέλος του αγώνα. Η Ολλανδία στα ημιτελικά του EURO 2024. 

95′: Κόκκινη στον βοηθό του Μοντέλα.Τελευταία δευτερόλεπτα.

92′: Τρομερή επέμβαση του Φερμπρούγκεν ενστικτωδώς σε προβολή του Καντίογλου.

90′: Ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά η μπάλα πέρασε, αλλά η κεφαλιά του Ακτιούρκογλου στο δεύτερο δοκάρι έφυγε άουτ.

Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87′: Ο Ντεπάι αποχωρεί μαζί με τον Σίμονς. Ζίρκζεϊ και Φριμπόνγκ στο ματς.

85′: Η ομάδα του Μοντέλα αγγίζει το 1-1 με τον Καντίογλου να κάνει το γύρισμα την μπάλα να περνά από όλους και να φτάνει στον Τσελίκ που πλάσαρε και ο Φαν ντε Βεν έδιωξε πριν αυτή περάσει τη γραμμή, ενώ στη εξέλιξη της φάσης μετά από γεμισμα ο Ακτιούρκογλου βρέθηκε αφύλακτος και πλάσαρε, αλλά ο Φαν Ντάικ έβαλε το πόδι και έκοψε την πορεία της μπάλας.

84′: Κεφαλιά του Τοσούν από τη σέντρα του Τσελίκ, άουτ η μπάλα.

81′: Ο Ακαϊντίν φεύγει με φορείο. Στο ματς θα περάσει ο Τσελίκ, αλλά και ο Τοσούν αντί Μουλντούρ.

76′: ΓΚΟΛ η Ολλανδία. Μετά από παράλληλη μπαλιά του Ντάμφρις ο Χάκπο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και έγραψε το 2-1 στο δεύτερο δοκάρι.

70′: ΓΚΟΛ η Ολλανδία. Μετά από γλυκιά σέντρα του Ντεπάι στην περιοχή, ο Ντε Φράι πήρε τη δυνατή κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και ισοφάρισε σε 1-1.

65′: Τεράστια ευκαιρία με την μπάλα να κοντράρει και να φτάνει στον Γιλντίζ που σούταρε με τη μια, αλλά απέκρουσε ο Φερμπρούγκεν και ο Φαν Ντάικ έδιωξε σε κόρνερ.

64′: Κίτρινη κάρτα στον Φαν Ντάικ που σταμάτησε αντικανονικά τον Γιλμάζ.

57′: Τελική για την Ολλανδία τώρα. Ο Ντεπάι έκλεψε την μπάλα, την κουβάλησε για λίγα μέτρα και σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο Γκιουνόκ.

56′: Δοκάρι για την Τουρκία. Ο Γκιουλέρ εκτέλεσε εκπληκτικά με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο του Φερμπρούγκεν και να φεύγει άουτ.

54′: Κίτρινη κάρτα στον Ακέ που «κλάδεψε» τον Γκιουλέρ.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Αλλαγή για την Ολλανδία. Ο Βέγκχορστ αντί του Μπέργκβαϊν.

Tέλος πρώτου ημιχρόνου! Ολλανδία-Τουρκία 0-1 με το γκολ του Σαμέτ Ακαϊντίν.

35′: ΓΚΟΛ η Τουρκία. Μετά από γλυκιά σέντρα του Γκιουλέρ στο δεύτερο δοκάρι ο Ακαϊντίν παίρνει την κεφαλιά και βρίσκει δίχτυα για το 1-0.

34′: Τελική για την Τουρκία με την μπάλα να φτάνει στη γωνία της περιοχής εκεί όπου ο Γιλντίζ έκανε το σουτ αλλά αστόχησε. Άουτ

15′: Πρόβλημα με τον Ακαϊντίν στην Τουρκία, με τον υψηλόσωμο στόπερ να βρίσκεται στο έδαφος και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Περνά εκτός, προσωρινά.

7′: Aπειλεί η Ολλανδία, φτάνοντας στην περιοχή της Τουρκίας με το γύρισμα του Ντούμφρις την προσπάθεια του Ντεπάι να παίξει με πλάτη και το σουτ που κόντραρε, ενώ στη συνέχεια ο Χάκπο είναι οφσάιντ και η φάση ολοκληρώνεται.

2′: Ο Ντεπάι άλλαξε την μπάλα με τον Χάκπο, πήρε την μπάλα πάτησε περιοχή, συνέκλινε προς τα μέσα και σούταρε, αλλά η μπάλα άουτ.

Άρχισε ο αγώνας. 

Ολλανδία και Τουρκία κοντράρονται για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του EURO 2024.

Οι ενδεκάδες

Η ενδεκάδα της Ολλανδίας: Φερμπρούχεν, Ντούμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Ακέ, Σχάουτεν, Σίμονς, Ρέιντερς, Μπέρχβαϊν, Χάκπο, Ντεπάι

Η ενδεκάδα της Τουρκίας: Γκινόκ, Μούλντουρ, Ακαϊντίν, Μπαρτακτσί, Καντιόγλου, Όζτσαν, Αϊχάν, Γιλμάζ, Τσαλχάνογλου, Γιλντίζ, Γκιουλέρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ