Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Ρουμανία «γυάλισε» τα αποδυτήρια και ευχαρίστησε τους Γερμανούς (ΦΩΤΟ)

Η Ρουμανία συνετρίβη με 3-0 από την Ολλανδία στους 16 το βράδυ της Τρίτης (02/07) όμως η πορεία τους στη διοργάνωση, ήταν η καλύτερη των τελευταίων 24 χρόνων, από τα προημιτελικά του Euro 2000.

Η ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου δεδομένα λάτρεψε τον χρόνο που πέρασε στα γήπεδα της Γερμανίας και μετά τον αποκλεισμό της άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν ότι οι Ρουμάνοι άφησαν σε άψογη κατάσταση τα αποδυτήριά τους, ενώ φρόντισαν να γράψουν μια ευχαριστήρια επιστολή στους Γερμανούς διοργανωτές.

«Το EURO 2024 ήταν για τον καθένα μας μια από τις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα και χαιρόμαστε που η σκηνή στην οποία έγινε ήταν η γερμανική. Κάθε αγώνας, κάθε συναίσθημα, κάθε εμπειρία μας έφερε κοντά και μας έκανε να νιώσουμε τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Φεύγουμε από τη Γερμανία με τη σκέψη ότι δώσαμε τα πάντα για τη Ρουμανία και είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα ζήσαμε τις εβδομάδες που περάσαμε εδώ. Ήταν τιμή να είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Υπογραφή: Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ρουμανίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ