Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ο δανεισμός του τελείωσε και φεύγει από τον Παναθηναϊκό

Διαφορετικούς δρόμους θα πάρουν οι Βίτορ Ούγκο και Παναθηναϊκός καθώς ο δανεισμός του Βραζιλιάνου στόπερ τελείωσε, με τον ίδιο να αποχαιρετάει το «τριφύλλι» με ένα post στα social media.

Δείτε την ανάρτηση:

«Σήμερα, 30/6, ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου, με τον Παναθηναϊκό.

Είναι λίγο παραπάνω από 4 μήνες που έζησα στην Αθήνα, όπου ήρθα σε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και ένα νέο Πρωτάθλημα.

Ναι, πολλές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα για να προσαρμοστώ.

Αλλά παρ’ όλα αυτά είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο γήπεδο και να υπερασπιστώ τα χρώματα μιας τόσο παραδοσιακής ομάδας και να την βοηθήσω να κερδίσει άλλο ένα τρόπαιο.

Έκανα πολλούς φίλους, τόσο εντός όσο κι εκτός ομάδας που με βοήθησαν πολύ και κάποιες από αυτές τις φιλίες σκοπεύω να τις κουβαλάω σε όλη την ζωή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον θεό, για την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, τους Έλληνες φίλους μου για την υποστήριξή τους και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που με αντιμετώπισαν τόσο όμορφα.

Τώρα οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά θέλω να ξέρετε ότι έστω κι από μακριά, κερδίσατε άλλον έναν υποστηρικτή.

Μακάρι να σας ευλογεί ο θεός. Τελειώσαμε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ