Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Τσεχία-Τουρκία 1-2 (Τελικό)

Χαμός μετά τη λήξη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν γίνει ένα κουβάρι! Και τον διαιτητήνα δείχνει μια κόκκινη κάρτα  στον Τσόρικαι και από μία κίτρινη σε Γκιουλέρ και Σούτσεκ!

90+8′ Λήξη της αναμέτρησης, με την Τουρκία να νικά 2-1 και να προκρίνεται στους «16» του Euro. Οριστικά εκτός η Τσεχία.

90+5′ Κίτρινη κάρτα σε Αϊχάν και Κοκτσού

90΄+4 ΓΚΟΟΟΛ για την Τουρκία. Σε αντεπίθεση των Τούρκων, η μπάλα έφτασε στον Τοσούν, ο οποίος πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ του στην αριστερή γωνία του Κόβαρ, έκανε το 1-2!

90′ Έξι θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87′ Αλλαγή για την Τουρκία. Ο Κοκτσού στη θέση του Τσαλχάνογλου.

87′ Καλή στιγμή για την Τουρκία. Ο Ακτούρκογλου έστρωσε την μπάλα στον Γιουκουσλού έξω από τη μεγάλη περιοχή, με το σουτ του να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Τσεχίας.

85′ Κίτρινη κάρτα στον Ακαϊντίν για δυνατό φάουλ στον Γιούρασεκ, στο κέντρο. Χάνει το επόμενο ματς, εάν οι Τούρκοι περάσουν.

85′ Κίτρινη κάρτα σε δύο παίκτες της Τσεχίας στον πάγκο για διαμαρτυρία.

81′ Αλλαγή για την Τσεχία. Ο Μ. Γιούρασεκ στη θέση του Ντ. Γιούρασεκ.

81′ Κίτρινη κάρτα στον Μουλντούρ για διαμαρτυρία.

75′ Διπλή αλλαγή για την Τουρκία. Οι Τοσούν και Ακντούρκογλου στη θέση των Γκιουλέρ και Γιλντίζ.

75′ Αλλαγή για την Τσεχία. Ο Λινγκρ στη θέση του Πρόβοντ.

73′ Καλή στιγμή για την Τουρκία, με τον Γκιουλέρ να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τον Κόβαρ να μπλοκάρει.

67′ Κίτρινη κάρτα στον Τσακίρ στον πάγκο, για διαμαρτυρία.

66΄ ΓΚΟΟΟΛ για τηνΤσεχία και 1-1Διεκδίκηση της μπάλας του Τσόρι με τον Γκιουνόκ στον αέρα, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα της Τουρκίας και τον Σούτσεκ να παίρνει το «ριμπάουντ» και με δυνατό σουτ από κοντά να κάνει το 1-1! Το γκολ μετράει  παρ΄ ότι οι Τούρκοι ζητούν επιθετικό φάουλ, αλλά το VAR δεν είδε κάτι επιλήψιμο.

55′ Τριπλή αλλαγή για την Τσεχία. Ο τερματοφύλακας Κόβαρ στη θέση του Στάνεκ και στη συνέχεια οι Κούχτα και Τσόρι στη θέση των Χλόζεκ και Τσίτιλ.

Μικρή διακοπή, καθώς ο τερματοφύλακας της Τσεχίας δείχνει να έχει πρόβλημα στο δεξί του χέρι και θα γίνει αλλαγή.

51′ ΓΚΟΟΟΛ για την Τουρκία, 0-1! Φάση διαρκείας, με τον Στάνεκ να διώχνει αρχικά το σουτ του Γιλντίζ από το ύψος του πέναλτι. Στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα έφυγε στον Τσαλχάνογλου στα αριστερά, ο οποίος με διαγώνιο σουτ με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

49′ Κίτρινη κάρτα στον Γιουκσέκ, για σκληρό μαρκάρισμα στον Πρόβοντ, στον χώρο του κέντρου.

46′ Ευκαιρία για την Τουρκία! Σε γέμισμα από το κέντρο, ο Γιλμάζ πήρε την κεφαλιά και ο Στάνεκ έδιωξε, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία!

Ξεκινάει το β΄ ημίχρονο 

45+4′ Τέλος στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες στο 0-0, με τους Τούρκους να μην έχουν τελική στην εστία! 

45′ Μεγάλη ευκαιρία για την Τσεχία! Κλέψιμο του Σούτσεκ κάτω από το κέντρο, με τον Τσέχο να κάνει την κούρσα, να «σπάει» την μπάλα αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή στον Γιούρασεκ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γκιουνόκ, αλλά ο Τούρκος τερματοφύλακας απέκρουσε!

34′ Κίτρινη κάρτα στον Σικ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε από τον πάγκο, για ένα φάουλ στο κέντρο.

20′ Κόκκινη κάρτα στον Μπαράκ! Ο παίκτης της Τσεχίας δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς πάτησε τον Οζτσάν στο κέντρο!

17′ Καλή στιγμή για την Τσεχία. Εκτέλεση πλάγιο από τα δεξιά, με τον Χράνατς να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

15′ Πολύ δυνατό μονοκόμματο σουτ του Γιούρασεκ από τα 30 μέτρα, με τον Γκιουνόκ να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

11′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαράκ, για μαρκάρισμα στον Καντιόγλου.

2′ Ευκαιρία για την Τσεχία! Δυνατό σουτ του Πρόβοντ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Τουρκίας να διώχνει σε κόρνερ, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία!

1΄ Σέντρα στην αναμέτρηση με την Τσεχία στη σέντρα.

Στον αγωνιστικό χώρο οι ομάδες, για την ανάκρουση των Εθνικών ύμνων 

4-2-3-1 για τον Μοντέλα. Στο τέρμα ο Γκιουνόκ, δεξιά ο Μίλντιρ, αριστερά ο Καντίογλου και στα στόπερ οι Ακαϊντίν και Ντεμιράλ. Στον άξονα οι Εζτσάν και Γιουκσέκ και μπροστά τους οι Γιλντίζ, Γκιουλέρ και Τσαλχάνογλου στην κορυφή ο Αλπέρ Γιλμάζ.

3-4-3 για την Τσεχία με τον Στάνεκ στα δοκάρια. Στην άμυνα οι Κρέιτσι, Χολες και Χράνατς και στον άξονα οι Σούτσεκ και Προβόντ. Δεξιά ο Τσουφάλ, αριστερά ο Ντ.Γιούρασεκ και στην επίθεση οι Χιτίλ, Μπαράκ και Χλόζεκ.

ΤΣΕΧΙΑ

Στάνεκ, Χόλες, Χράνατς, Κρέιτσι, Τσουφάλ, Γιούρασεκ, Προβόντ, Σούτσεκ, Μπαράκ, Χιτίλ, Χλόζεκ.

Αναπ: Κόβαρ, Γιαρός, Ζίμα, Βίτικ, Σέβτσικ, Σικ, Κούχτα, Ντούντερα, Τσερνί, Χορί, Σουλτς, Τσερβ, Μ.Γιούρασεκ, Βίτσεκ, Λινγκρ.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Γκιουνόκ, Ακαϊντίν, Ντεμιράλ, Μίλντιρ, Καντίογλου, Γιουκσέκ, Εζτσάν, Γκιουλέρ, Τσαλχάνογλου, Γιλντίζ, Αλπέρ Γιλμάζ.

Αναπ: Μπαγιντίρ, Τσακίρ, Τσελίκ, Ακτούρκογλου, Γιαζιτζί, Κιοκτσού, Γιοκουσλού, Τοσούν, Κάπλαν, Καχβετσί, Ακγκούν, Αϊχάν, Κιλιτσόι, Γιλντιρίμ

Διαιτητικό team:

Διαιτητής: Ίστβαν Κόβατς. Βοηθοί: Βασιλε Μαρινέσκου, Οβίντιου Αρτένε (ΡΟΥ). 4ος: Έσπεν Έσκος (ΝΟΡ). VAR: Τόμας Κβιατκοβσκι, Μπάρτος Φρανκοβσκι (ΠΟΛ), Πολ Φαν Μπούκελ (ΟΛΛ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ