Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άνθρωπος της ΑΕΚ στο Βέλγιο για Κοϊτά – Στην Ελλάδα ο Στρακόσια – Πότε τελειώνει του Μπρινιόλι

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ και γίνονται προσπάθειες για την απόκτησή του, παρά την αρνητική απάντηση στην πρώτη πρόταση από τη Σεντ Τρούιντεν.

Ο Ματίας Αλμέιδα εκτιμά ότι ο 25χρονος δεξιοπόδαρος αριστερός εξτρέμ ταιριάζει στα πλάνα της Ένωσης, ενώ και ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Οι Βέλγοι, όμως, δεν πρόκειται να ρίξουν εύκολα τις απαιτήσεις τους, αλλά η ΑΕΚ θα κάνει νέα πρόταση, ενώ άνθρωπος των κιτρινόμαυρων θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για απευθείας συνομιλίες.

Ο Μαυριτανός εξτρέμ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Σεντ Τρούιντεν και σε αυτό «πατάει» η ΑΕΚ για να κλείσει ένα καλύτερο deal.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα του Θωμά Στρακόσια, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά για την απόκτηση του Αλβανού τερματοφύλακα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στο Euro 2024 και βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει μέρος των διακοπών του.

Στην Ένωση κρατούν μυστικές τις όποιες επαφές υπάρχουν για τον διεθνή γκολκίπερ, δεδομένου μάλιστα ότι θα πρέπει να βρεθεί η «φόρμουλα» με τη Μπρέντφορντ για να μπορέσει να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης.

Σε ό,τι αφορά τον έτερο τερματοφύλακα που θα αποκτήσουν οι κιτρινόμαυροι, όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι πολύ κοντά, ώστε να αποτελέσει ποδοσφαιριστή του δικεφάλου από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουλίου, όταν και λήγει τυπικά το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ