Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το ερωτηματικό για τον παρτενέρ του Μπράμπετς στον Άρη

 Ο Φαμπιάνο Λέιμαν είναι άγνωστο εάν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ του Άρη τη νέα σεζόν, στο οποίο σίγουρη θέση έχει «κλειδώσει» ο Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από τρεις γεμάτες χρονιές με την φανέλα των «κίτρινων». Από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε να κερδίζει την εμπιστοσύνη κάθε προπονητή που βρέθηκε στο διάστημα αυτό στην άκρη του πάγκου. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Άκη Μάντζιου και φάνηκε ξεκάθαρα στις θητείες του στη τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο Μπράμπετς μπορεί να είχε και τις κακές του στιγμές στη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, αλλά όπως αποδείχτηκε στην πράξη η εμπιστοσύνη του Μάντζιου στο πρόσωπό του δεν κλονίστηκε. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός αισθανόταν μεγαλύτερη σιγουριά με τον Φαμπιάνο στο πλευρό του, γεγονός που έκανε και τους δύο ποδοσφαιριστές καλύτερους.

Ο Μπράμπετς στα τρία χρόνια του στον Άρη έχει καταγράψει 109 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά και προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τις 39 στην χρονιά που ολοκληρώθηκε. Στη διάρκεια του καλοκαιριού είναι αλήθεια πως είχε την ευκαιρία να αποφορτιστεί μετά το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος  στο Πανθεσσαλικό και την απώλεια του τίτλου από τον Παναθηναϊκό, αφού δεν βρέθηκε στους εκλεκτούς του Ιβάν Χάσεκ για την Εθνική Τσεχίας στο Euro.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τσέχος θα ξεκινήσει δουλειά την 1η Ιουλίου, στην πρώτη συγκέντρωση του Άρη για τη νέα χρονιά. Σε αυτήν όπου σίγουροι οι παρτενέρ του για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ρόουζ, ενώ μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Φαμπιάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ