Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παίκτης της Παρτιζάν απέρριψε τους Σέλτικς

Ο νέος παίκτης της Παρτιζάν απέρριψε τους πρωταθλητές NBA και μετακόμισε στην Σερβία

Το πέρασμα του Ίφε Λούντμπεργκ από το ΝΒΑ ήταν πολύ σύντομο. Και ίσως η άσχημη εμπειρία που είχε στους Φοίνιξ Σανς (4 ματς, 3.3π., 2.8ασ., 11:00′) ίσως και να έπαιξε ρόλο για την απόφασή του να αρνηθεί πρόταση των πρωταθλητών, Μπόστον Σέλτικς.

Ο 29χρονος Δανός γκαρντ προτίμησε να παραμείνει στην Euroleague και να αλλάξει μόνο πόλη και ομάδα καθώς από τη Βίρτους Μπολόνια θα βρεθεί τη νέα σεζόν στην Παρτίζαν: «Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για εμένα. Μπορεί να ακούγεται λίγο τρελό, αλλά δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφαση που πήρα» ήταν τα λόγια του Λούντμπεργκ, ο οποίος εξήγησε:

«Οι Μπόστον Σέλτικς ήταν ξεκάθαροι στην προσέγγισή τους απέναντί ​​μου. Θα είχα τον ρόλο του 15ου παίκτη. Οπότε δεν υπήρχε τίποτα αναφορικά με εγγυημένο χρόνο ή τις ευκαιρίες που θα έπαιρνα. Δεν είναι κάτι που ήθελα. Θέλω να παίζω και να περνάω χρόνο μέσα στο παρκέ».

Ο Ίφε Λούντμπεργκ αγωνίστηκε σε 35 ματς της Euroleague και είχε κατά μέσο όρο 9.4 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 λάθη, σουτάροντας με 54% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 73% στις βολές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ