Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Σφήνα» της Στουτγκάρδης για Κουλιεράκη – Ημέρα Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευμα του γερμανικού FrankfurterRundschau επικαλείται πηγές από το Kicker, σύμφωνα με τις οποίες η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ.

Με τον Ίτο να αναχωρεί για τη Μπάγερν Μονάχου και τον Άντον να ετοιμάζει βαλίτσες για Ντόρτμουντ, η Στουτγκάρδη θέλει να ενισχύσει το κέντρο άμυνας και φαίνεται πως έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Κουλιεράκη.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Στουτγκάρδη επιχειρεί να μπει… σφήνα στη διεκδίκηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, τον οποίο θέλει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στα υπέρ της Στουτγκάρδης, το γεγονός πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, η μέρα για τον ΠΑΟΚ ανήκει στον Αντώνη Τσιφτσή. Ο νεαρός γκολκίπερ που αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ώστε ολοκληρώσει τη μετακόμιση του στον Δικέφαλο του Βορρά, αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από τους ασπρόμαυρους, στους οποίους θα υπογράψει συμβόλαιο για τουλάχιστον τρία χρόνια, επιλέγοντας το νούμερο «99» για τη φανέλα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ