Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρεπορτάζ-«φωτιά»: Τινάζει την «μπάνκα» ο Γιαννακόπουλος για Βεζένκοφ – «Φτωχή» η πρόταση του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν επιχειρεί να ρίξει «βόμβα» μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς φέρεται να έχει καταθέσει απίστευτη πρόταση στον Σάσα Βεζένκοφ για να τον φέρει στο ΟΑΚΑ.

Δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου υποστηρίζει ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν καταθέσει «χρυσή» πρόταση στον Βούλγαρο διεθνή φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς ύψους 17 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη σπουδαία κίνηση με τον Μπράουν φαίνεται πως πάει να «τρελάνει» την Ευρώπη, τινάζοντας την «μπάνκα» και φέρνοντας πίσω στην Ευρώπη τον MVP της EuroLeague το 2023.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παρουσιάζεται να έχει κάνει πρόταση 10 εκατομμύριων ευρώ για τρία χρόνια.

Οι Κινγκς έχουν εγγυημένο συμβόλαιο αξίας περίπου 7 εκατ. δολαρίων με τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά ο Μάικ Μπράουν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει για το ροτέισον, κάτι που φάνηκε και τη σεζόν που τελείωσε.

Την αγωνιστική περίοδο 2023-24, ο Βεζένκοφ έπαιξε σε 42 ματς με τη φανέλα του Σακραμέντο και είχε 5.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα. Έμενε στο παρκέ για 12.2 λεπτά ανά παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ