Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Πορτογαλία-Τσεχία 2-1 (Τελικό)

Τέλος του αγώνα! Η Πορτογαλία δεν θα γκελάρει και με «χρυσό» σκόρερ τη «χρυσή» αλλαγή, Φραντσίσκο Κονσεϊσάο, στις καθυστερήσεις θα φέρει τούμπα το ματς (2-1) και θα ξεκινήσει με το δεξί στον όμιλο.

Στους τρεις βαθμούς όπως και η Τουρκία, χωρίς πόντο οι Γεωργία και Τσεχία.

90+3΄ Κίτρινη κάρτα : Έβγαλε και τη φανέλα του ο γιος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο κατά τον έξαλλο (και δικαιολογημένο) πανηγυρισμό του, αντικρίζοντας εν συνεχεία την κίτρινη κάρτα.

90’+2′ ΓΚΟΛ η Πορτογαλία! 2-1! Σκόρερ ο Κονσεϊσάο! Ωραία ενέργεια του Νέτο, κάνει τη σέντρα από αριστερά, με τον Χράνατς να μη διώχνει πειστικά και τον Κονσεϊσάο να λυτρώνει -εάν δεν αλλάξει κάτι- την Πορτογαλία με κοντινό τελείωμα!

90′ Αλλαγες για τις δύο ομάδες: Στη θέση του Βιτίνια ο Κονσεϊσάο και ο Σεμέδο αντί του Κανσέλο. και ο Νέτο αντί του Μέντες

Τέσσερα τα λεπτά του έξτρα χρόνου.

Δεν θα μετρήσει το γκολ! Ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Ρονάλντο! Παραμένει το 1-1!

87′ ΓΚΟΛ η Πορτογαλία! 2-1! Σκόρερ ο Ζότα!Σέντρα του Κανσέλο στο δεύτερο δοκάρι, ο Ρονάλντο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, με τον Ζότα να πιάνει δεύτερη παίρνοντας το «ριμπάουντ» και να σκοράρει από κοντά.

81′ Διπλή ευκαιρία για την Τσέχια. Στα σώματα το σουτ του Σέβτσικ, άουτ εν συνεχεία από τον Σούτσεκ.

69′ ΓΚΟΛ η Πορτογαλία! 1-1! Αυτογκόλ! Κεφαλιά του Νούνο Μέντες από το πίσω δοκάρι, έπεσε και απέκρουσε ο Στάνεκ, με την μπάλα όμως να κοντράρει στον Χράνατς για να καταλήξει στα δίχτυα

62′ ΓΚΟΛ η Τσεχία! 0-1! Σκόρερ ο Πρόβοντ! Φάση διαρκείας για τους Τσέχους, με την μπάλα να φτάνει στο όριο της περιοχής, με τον χαφ της Σλάβια Πράγας να πιάνει μονοκόμματη φαλτσαριστή σουτάρα στέλντοντάς τη στο απέναντι κάθετο δοκάρι και από εκεί στα δίχτυα!

60΄ Διπλή αλλαγη για Τσεχία: Ο Λινγκρ αντί του Κούχτα και ο Χιτίλ αντί του Σικ

Σέντρα στην επανάληψη  

Τέλος ημιχρόνου Πορτογαλία και Τσεχία στη “λευκή” ισοπαλία… Η Τσεχία με την άμυνα πολύ χαμηλά έχει μπλοκάρει τους Πορτογάλους, που όμως δημιούργησαν δύο ευκαιρίες για γκολ!

39′ Κίτρινη στον Λεάο για θέατρο…

32′ Μεγάλη ευκαιρία για Πορτογαλία: Ο Φερνάντες πέρασε κάθετα στον Κριστιάνο που βρέθηκε μόνος με τον Στάνεκ αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει

26′ Μεγάλη ευκαιρία: Η Πορτογαλία έφυγε στην κόντρα, ο Φερνάντες έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Λεάο δεν βρήκε για εκατοστά την μπάλα

1′ Σέντρα στο ματς!

Διαιτητής: Μάρκο Γκούιντα. Βοηθοί: Φίλιπο Μέλι, Τζιλορτζιο Περέτι (ΙΤΑ). 4ος: Ράντε Ομπρένοβιτς (ΣΛΒ). VAR: Μασιμιλιάνο Ιράτι, Πάολο Βαλέρι (ΙΤΑ), Φενταγί Σαν (ΕΛΒ).

Η Πορτογαλία και η Τσεχία έρχονται αντιμέτωπες στη «Red Bull Arena» της Λειψίας (22:00), ξεκινώντας τις υποχρεώσεις τους για τη διοργάνωση.

Λίγο πριν την αναμέτρηση, έγιναν γνωστές οι βασικές ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεκινάει για τους Ίβηρες.

Οι εντεκάδες:

Πορτογαλία (Μαρτίνεθ): Κόστα, Ρούμπεν Ντίας, Πέπε, Νταλότ – Κανσέλο, Μέντες, Μπ. Σίλβα, Φερνάντες, Βιτίνια – Ρονάλντο, Λεάο.

Στον πάγκο: Πατρίσιο, Σα, Ινάσιο, Περέιρα, Α. Σίλβα, Σεμέδο, Νούνες, Ζ. Νέβες, Ρ. Νέβες, Κονσεϊσάο, Παλίνια, Ράμος, Φέλιξ, Ζότα, Νέτο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία με συμμετοχή σε 6 Euro και ο Πέπε θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης της διοργάνωσης ever

Τσεχία (Χάσεκ):Στάνεκ, Χόλες, Χράνατς, Κρέιτσι – Τσούφαλ, Ντούντερα, Σουλτς, Σούτσεκ, Πρόβοντ – Σικ, Κούχτα.

Στον πάγκο: Κόβαρ, Γιάρος, Ζίμα, Βίτικ, Βίτσεκ, Ν. Γιούρασεκ, Σέβτσικ, Λινγκρ, Τσερβ, Μ. Γιούρασεκ, Μπαράκ, Χλόζεκ, Τσίτιλ, Τσέρνι, Τσόρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ