Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Τουρκία-Γεωργία 3-1 (Τελικό)

Τέλος αγώνα: Τουρκία-Γεωργία 3-1.

97′ ΓΚΟΛ: 3-1 η Τουρκία! Μετά από το κόρνερ στο οποίο είχε βγει μπροστά και ο Μαμαρντασβίλι, ο Ακτούρκογλου έφυγε στην κόντρα και σε κενή εστία “έγραψε” το 3-1.

70′ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Κοτσορασβίλι άδειασε τον Ακαϊντίν και βρέθηκε φάτσα με τον Γκιουνόκ, τον πλάσαρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

65′ ΓΚΟΛ: 2-1 η Τουρκία! Ο Γκιουλέρ έπιασε απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή κι “έγραψε” το 2-1.

Άρχισε το δεύτερο μέρος.

Ημίχρονο στη Βεστφαλία. Τουρκία-Γεωργία 1-1.

32′ ΓΚΟΛ: 1-1 η Γεωργία! Ο Κοτσορασβίλι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μικαουτάντζε πλάσαρε με τη μία στο πρώτο δοκάρι για το 1-1, με τον Γκιουνόκ να φέρει μερίδιο ευθύνης.

27′ Ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR το 2-0 της Τουρκίας. Ο Γιλντίζ σκόραρε προ κενής εστίας μετά από γύρισμα του Γκιουλέρ.

25′ ΓΚΟΛ: 1-0 η Τουρκία! Μετά από διώξιμο της άμυνας της Γεωργίας ο Μίλντιρ έπιασε απίθανο σουτ στην κίνηση απ’ το ύψος της περιοχής κι “έγραψε” το 1-0.

10′ ΔΟΚΑΡΙ: Η Τουρκία γύρισε όμορφα την μπάλα, ο Αϊχάν έπιασε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της Γεωργίας.

Σέντρα στο ματς.


Σοβαρά επεισόδια είχαμε στη Βεστφαλία πριν την έναρξη του ματς.

Διαιτητής: Φακούντο Τέγιο, Βοηθοί: Γκάμπριελ Σαντέ, Εζεκιέλ Μπραϊλόβσκι (ΑΡΓ). 4ος Ντονάτας Ρούμσας (ΛΙΘ). VAR: Αλεχάντρο Ερνάντεθ, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα (ΙΣΠ), Ντέβιντ Κόουτ (ΑΓΓ).

Οι αναπληρωματικοί του Σανιόλ:  Γκουγκεσασβίλι, Ζιβζιβάντζε, Νταβιτασβίλι, Κβιλιτάια, Γκοτσολεϊσβίλι, Λοτσοσβίλι, Γκβελεσιάνι, Κβεκβεσκίρι, Κιτεϊσβίλι, Αλτουνασβίλι, Ταμπίντζε, Σίγκουα, Λομπζανίντζε, Σενγκέλια.

Οι αναπληρωματικοί του Μοντέλα: Μπαγιντίρ, Τσελίκ, Τσακίρ, Ντεμιράλ, Γιοκουσλού, Ακτούρκογου, Τοσούν, Γιαζιτσί, Κάπλαν, Κιλκισόι, Γιουκσέκ, Εζτσάν, Ακγκούν, Γιλντιρίμ.

ΓΕΩΡΓΙΑ (Βιλί Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάντζε, Ντβέλι, Κάσια, Κοτσορασβίλι, Κβερκβέλια, Τσακβετάντζε, Τσιταϊσβίλι, Κβαρατσχέλια, Μεκβαμπισβίλι, Μικαουτάντζε

ΤΟΥΡΚΙΑ (Βιτσέντσο Μοντέλα): Γκιουνόκ, Ακαϊντίν, Μπαρντακτσί, Μίλντερ, Γιλντλιζ, Καντίογλου, Αλπέρ Γιλμάζ, Τσαλχάνογλου, Αϊχάν, Κιοκτσού, Γκιουλέρ.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε το ματς της Τουρκίας με τη Γεωργία για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Euro 2024.

Καλησπέρα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ