Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιοι θριάμβευσαν στο Thessaloniki Masters

Σε ένα συναρπαστικό τελικό γεμάτο ανατροπές, οι Δήμητρα Μαναβή και Λίζα Τριανταφυλλίδη κατέκτησαν το τρόπαιο του Thessaloniki Masters στις γυναίκες επικρατώντας των Γεωργίνας Αντωνακάκη και Ιωάννας Περδικάκη με 2-1 (19-21, 21-16, 15-10).

Η νίκη ήρθε μετά από σκληρή μάχη και εξαιρετικές εμφανίσεις από αμφότερες τις ομάδες. Για την Τριανταφυλλίδη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη Θεσσαλονίκη, ενώ για την Μαναβή ο φετινός ήταν ο 4ος τίτλος στην πόλη.

 Όσον αφορά στους άνδρες οι Παναγιώτης Ιωαννίδης και Ιάσων Κανέλλος επικράτησαν των Θοδωρή Παπαδημητρίου και Στέλιου Τζιουμάκα με 2-1 (21-18, 17-21, 15-12) στην κατάμεστη πλατεία Αριστοτέλους, κατακτώντας τον τίτλο στο 1ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ.

Πέρσι, ο Ιωαννίδης είχε μοιραστεί το χρυσό μετάλλιο με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου, ο οποίος φέτος βρέθηκε αντίπαλός τους στον τελικό, κατακτώντας έτσι τον πρώτο του back to back τίτλο στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, ο Κανέλλος, νικητής του 2022 με συμπαίκτη τον Άγγελο Μανδηλάρη, πανηγύρισε φέτος τον τίτλο δίπλα στον Ιωαννίδη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ