Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρεις προπονητές στον… δρόμο του Λεβαδειακού

Τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν, στη Super League 1, αναζητούν οι άνθρωποι του Λεβαδειακού.

Οι Βοιωτοί δεν θα συνεχίσουν στην πρώτη κατηγορία με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις που τους αρέσουν και τις έχουν “κυκλώσει”. Πρόκειται για έναν Έλληνα προπονητή, αλλά και δύο από το εξωτερικό.

Ο Έλληνας προπονητής που εξετάζεται και έχει γίνει επαφή για το ενδεχόμενο συνεργασίας είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 52χρονος τεχνικός βρίσκεται στην Εθνική Ελπίδων, ενώ στα δύο τελευταία φιλικά της Ανδρών αποτέλεσε τον υπηρεσιακό προπονητή. Ο Λεβαδειακός έχει μιλήσει μαζί του δεδομένα, αλλά υπάρχει στάση αναμονής.

Οι Βοιωτοί έχουν “κυκλώσει” και τα ονόματα δύο προπονητών από το εξωτερικό. Ένας είναι ο Στιέπαν Τόμας. Είναι 48 ετών με καταγωγή από την Κροατία και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Τελευταία ομάδα που εργάστηκε ήταν η Όσιγιεκ, ενώ έχει περάσει από Σέριφ Τίρασπολ, Γκεζτέπε, Ρίζεσπορ και Αντάλιασπορ ως πρώτος προπονητής.

Στον Λεβαδειακό βρίσκονται σε επαφή και με έναν Τσέχο προπονητή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στη χώρα του προ ετών και αποτελεί μία λύση από το… πάνω ράφι, η οποία συνάμα είναι και δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ