Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Στιβ Μουνιέ»

Την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού Στιβ Μουνιέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπρεστ, εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο.

Ο Στιβ Μουνιέ έχει γεννηθεί στο Μπενίν (29/9/1994), αλλά έχει ρίζες και από τη Γαλλία, ενώ αγωνίζεται στην Μπρεστ από το 2020, έχοντας συνολικά 135 παιχνίδια, με 33 γκολ και 9 ασίστ με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Φέτος αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια στη Ligue 1 και είχε 6 γκολ και 2 ασίστ, όπως επίσης και σε 3 αγώνες του Κυπέλλου (1 γκολ και 1 ασίστ), καταγράφοντας συνολικά 1.787 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιο που έχει με την Μπρεστ ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα (30/6) και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομάν Κολέ-Γκοντίν, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Στιβ Μουνιέ, ο οποίος είναι διεθνής, έχοντας 45 συμμετοχές και 14 γκολ με την εθνική ομάδα του Μπενίν.

Εκτός από την Μπρεστ, έχει αγωνιστεί επίσης σε Μονπελιέ, Νιμ και Χάντερσφιλντ, έχοντας συνολικά 304 συμμετοχές, με 78 γκολ και 23 ασίστ στο ενεργητικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ