Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO – EURO 2024: Πάρτι της Ισπανίας κόντρα στην Κροατία

Η Ισπανία ήταν ισοπεδωτική και επικράτησε 3-0 της Κροατίας, την οποία «καθάρισε» μέσα σ’ ένα 45λεπτο και μπήκε με το δεξί στο EURO 2024.

Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 29΄ λεπτό της αναμέτρησης με ασίστ του Ρουίθ, ο οποίος λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 32′ βρήκε δίχτυα για το 2-0.

Ο Καρβαχάλ έκανε το 3-0 στο 45+2′, καθαρίζοντας για την Ισπανία από το πρώτο κιόλας μέρος. Στο δεύτερο 45λεπτο οι Κροάτες δεν κατάφεραν να μειώσουν και να ασκήσουν πίεση στους παίκτες του Ντε Λα Φουέντε.

Στο 80΄ μετά από λάθος του Σιμόν και γύρισμα του Μάγερ, ο Μπρόζοβιτς έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Ρόδρι, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, απόφαση που επικύρωσε το VAR.

Ο Πέτκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, δεν νίκησε τον τερματοφύλακα της Ισπανίας, με τον Πέρισιτς να κάνει το γύρισμα και τον Πέτκοβιτς να βρίσκει τελικά δίχτυα.

Ωστόσο, μετά από εξέταση στο VAR το 3-0 παρέμεινε. Αλλαγή στο σκορ δεν υπήρξε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Νάτσο, Κουκουρέγια, Πέδρι (59′ Όλμο), Ρουίθ, Ρόδρι (86′ Θουμπιμέντι), Γιαμάλ (86′ Τόρες), Νίκο Γουίλιαμς (68′ Μερίνο), Μοράτα (67′ Ογιαρθάμπαλ)

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Πόγκρασιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς (65′ Πάσαλιτς), Κόβασιτς (65′ Σούσιτς), Μπρόζοβιτς, Μάγερ, Κράμαριτς (72′ Πέτκοβιτς), Μπούντιμιρ (56′  Πέρισιτς)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ