Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι κληρώσεις των Τσιτσιπά και Σάκκαρη σε Χάλε και Βερολίνο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφει πλέον το βλέμμα του στο χορτάρι και ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο 500άρι του Χάλε (17-23/6).

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.6 του ταμπλό) θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Γερμανό Χένρι Σκουάιρ (Νο.178), αλλά στον δεύτερο γύρο ενδέχεται να πέσει πάνω στον άκρως επικίνδυνο (ειδικά στο χορτάρι) Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Ο Γιάνικ Σίνερ, επικεφαλής του ταμπλό και Νο.1 στον κόσμο, είναι ο πιθανότερος αντίπαλός του στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά ίσως να περιμένει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Στο Νο.2 του ταμπλό είναι ο Σάσα Ζβέρεφ, φιναλίστ του Roland Garros, που έχει στη δική του πλευρά τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Χούμπερτ Χούρκατς.

Οι πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking):

Σίνερ-Τσιτσιπάς

Μεντβέντεφ-Μπούμπλικ

Ρούμπλεφ-Χούρκατς

Ζβέρεφ-Αλιασίμ

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει στον πρώτο γύρο του Βερολίνου (17-23/6) η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.9) ξεκινάει την προσεχή εβδομάδα την εκστρατεία της στο χορτάρι και η πρώτη της αντίπαλος είναι μια παίκτρια που δεν έχει νικήσει ποτέ: η Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.19), κόντρα στην οποία έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Η τελευταία τους αναμέτρηση, μάλιστα, έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στη Ρώμη και η 32χρονη Λευκορωσίδα είχε επικρατήσει στα δύο σετ.

Αν η Μαρία πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16», τότε θα βρει απέναντί της είτε την Καρολίν Γκαρσιά είτε παίκτρια από τα προημιτελικά, ενώ στην προημιτελική φάση ενδέχεται να συναντήσει την Έλενα Ριμπάκινα.

Η 28χρονη τενίστρια κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό και μπορεί να παίξει με την Αρίνα Σαμπαλένκα μόνο στα ημιτελικά της διοργάνωσης (WTA 500).

Επικεφαλής του ταμπλό είναι η Κόκο Γκοφ, η οποία έχει μαζί της τις Τζέσικα Πεγκούλα, Ονς Ζαμπέρ και Τσινγουέν Ζενγκ, που κάνει πρεμιέρα κόντρα στη Ναόμι Οσάκα.

Οι πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking):

Γκοφ-Ζαμπέρ

Πεγκούλα-Ζενγκ

Σάκκαρη-Ριμπάκινα

Βοντρούσοβα-Σαμπαλένκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ