Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανανέωσε με τον Άρη ο Τολιόπουλος! (ΦΩΤΟ)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος (28 χρονών, 1.88 μέτρα) θα συνεχίζει να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια με την φανέλα του Άρη και τη νέα σεζόν!

Ο διεθνής γκαρντ τα βρήκε σε όλα με τους κίτρινους για νέο συμβόλαιο παρά τις “σειρήνες” που υπήρχαν από το εξωτερικό. Την είδηση έκανε γνωστή με post στο facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας και χορηγιών του Άρη, Κανέλλης Παρταλίδης, ανεβάζοντας το συμβόλαιο, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μάριος Ολύμπιος, με δικό του post στο facebook.

Συγκεκριμένα, ο Κανέλλης Παρταλίδης έγραψε στο δικό του post: “Βασίλη Τολιόπουλε, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Τώρα ξέρεις εσύ!!..”.

Ακολούθως, ο Μάριος Ολύμπιος ανέβασε μία φωτογραφία του Τολιόπουλου αγκαλιά με τους ανθρώπους του Άρη, γράφοντας: “Η απάντηση της Απόφασης του Τολιοπούλου να υπογράψει ανήκει στη παρακάτω Φωτό. Συγχαρητήρια Βασίλη Τολιόπουλε, είναι ωραίο στη ζωή να είσαι Ξεχωριστός”.

Την φετινή σεζόν ο Τολιόπουλος εξερράγη αγωνιστικά, αφού εξελίχθηκε στον ηγέτη του Άρη, οδηγώντας τους κίτρινους μέχρι την 4η θέση της Basket League, αριθμώντας 13.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ κατά μέσο όρο με 31% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ