Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live Streaming: Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου με τον Καραλή στο επί κοντώ και τις άλλες ελληνικές συμμετοχές

Δείτε τους αγώνες ΕΔΩ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για μια ακόμη πρόκληση, καθώς θα αγωνιστεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που λαμβάνει χώρα στην Ρώμη.

Ο Καραλής θα συμμετέχει στον πρώτο τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοιχτού, γεγονός που φέρνει μαζί του και προσδοκίες για διάκριση.

Φέτος, ο Καραλής έχει δείξει σταθερότητα στις επιδόσεις του, με άλματα άνω των 5,70 μ. και φέτος έχει αγγίξει τα 5,85 μ., που αποτελεί και την καλύτερη επίδοσή του για το 2024.

Ωστόσο, η πτώση του στον προκριματικό την περασμένη Δευτέρα, άφησε ερωτηματικά για την κατάσταση του ποδιού του και το κατά πόσο θα επηρεάσει την προσπάθειά του για μετάλλιο.

Εμμανουήλ Καραλής
Επί Κοντώ – ΤΕΛΙΚΟΣ  Συμμετέχουν 13 αθλητές
Ώρα: 21:20 
 

Η ομάδα της σκυτάλης 4Χ100 στον τελικό!

H Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. Ανδρών, θα τρέξει στον τελικό του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, που θα διεξαχθεί σήμερα (12/6) το βράδυ.

Η ελληνική τετράδα, αποτελούμενη από τους Βασίλη Μυριανθόπουλο, Νικόλα Παναγιωτόπουλο, Σωτήρη Γκαραγκάνη και Γιάννη Νυφαντόπουλο, τερμάτισε στην 9η θέση στον ημιτελικό.

Ωστόσο, χάρη στο νέο σύστημα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, η Ελλάδα πήρε θέση στη ζώνη αναμονής για τυχόν κενές θέσεις στον τελικό, σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας ομάδας.

Και η τύχη χαμογέλασε στους Έλληνες αθλητές, καθώς η ομάδα της Γαλλίας ακυρώθηκε, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για την ελληνική συμμετοχή. Θα τρέξουν στον ένατο διάδρομο στις 23:50.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ