Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Μπόχουμ ετοιμάζει πρόταση για να αποκτήσει τον Γιώργο Μασούρα

Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του Γιώργου Μασούρα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Westdeutsche Allgemeine, η Μπόχουμ ετοιμάζει πρόταση για τον Γιώργο Μασούρα.

Η Γερμανική ομάδα επιστρέφει δυναμικά στην απόκτηση του Μασούρα, αφού και τον χειμώνα είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού και της 0Εθνικής Ελλάδος.

Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα από την Γερμανία ο 30χρονος  Γιώργος Μσσούρας φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στο στυλ επιθετικού που αναζητά η γερμανική ομάδα, η οποία τον προορίζει για αντικαταστάτη του Τάκουμα Ασάνο, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Γεννημένος στις 16 Μαΐου 1994, ο Γιώργος Μασούρας έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο, όπου με τις επιδόσεις του τράβηξε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» το 2019 αποτέλεσε σημαντικό βήμα στην καριέρα του, όπου και συνέχισε να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του.

Με ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα, ο Μασούρας έχει συμβάλει σημαντικά στις επιτυχίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Η συνέπεια και η αφοσίωσή του στο παιχνίδι τον καθιστούν πολύτιμο παίκτη για κάθε ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ