Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το τελευταίο «αντίο» στον Πάρη Δερμάνη (ΦΩΤΟ)

Ημέρα πένθους είναι η Τρίτη 11/6 για τον Παναθηναϊκό, αφού η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου συνόδευσε τον φροντιστή Πάρη Δερμάνη στην τελευταία του κατοικία.

Ο Παναθηναϊκός εν μέσω τελικών της Basket League πενθεί για τον χαμό του Πάρη Δερμάνη, ενός ανθρώπου που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός τίμησε στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό τον Πάρη, ενώ μια μέρα μετά έγινε και η κηδεία του. Εκεί βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ, προκειμένου να του πει το «τελευταίο αντίο

Παρόντες ήταν και θρύλοι της ομάδας, που συνεργάστηκαν με τον εκλιπόντα, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Δήμος Ντικούδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής, ενώ στεφάνι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος λόγω των υποχρεώσεών του με τη Φενέρμπαχτσε στους τελικούς του πρωταθλήματος της Τουρκίας ήταν αδύνατο να έρθει στην Αθήνα.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν επίσης ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Γιάννης Καλαμπόκης, ενώ στεφάνια έστειλαν η οικογένεια Γιαννακόπουλου και, μεταξύ άλλων, οι ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόδου.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία:

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ