Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Βαϊνάλντουμ “βλέπει” τον Άρνε Σλοτ στο ίδιο επίπεδο με Κλοπ και Μουρίνιο! (ΦΩΤΟ)

Η Λίβερπουλ έχει μπροστά της μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Μετά από πολλά χρόνια, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας και πλέον στη θέση του βρίσκεται ο Άρνε Σλοτ. Ο Ολλανδός που έκανε εξαιρετική δουλειά στη Φέγενορντ, έχει αναλάβει ένα δύσκολο πρότζεκτ, στο οποίο θέλει να πετύχει.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ολλανδίας ενόψει του Euro και προετοιμάζεται μαζί με τους «οράνιε», οι οποίοι θέλουν να φτάσουν ψηλά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος μέσος, σχολίασε την προσθήκη του Σλοτ στην παλιά του ομάδα και ανέφερε ότι ο συμπατριώτης του, βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπου έχει συνεργαστεί και με τους δύο.

Διαβάστε όσα είπε ο Βαϊνάλντουμ

«Προπονήθηκα με την Φέγενορντ για λίγες ημέρες στην αρχή της περασμένης σεζόν και είδα τον τρόπο που δούλευε ο Σλοτ. Η προπόνηση που έκανε ήταν πολύ υψηλού επιπέδου.Μπορώ να τον συγκρίνω με τον Κλοπ και με τον Μουρίνιο και να πω ότι ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Το μόνο θέμα είναι πως έρχεται σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει στην Λίβερπουλ ό,τι πέτυχε και στην Φέγενορντ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ