Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ποιος… ξύρισε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη πριν ντυθεί γαμπρός

Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο 27χρονος επιθετικός ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του σύντροφο και βρίσκεται σε μία πολύ ωραία περίοδο της ζωής του. Όπως έγινε γνωστό μέσω social media, κουμπάρος του, αλλά και νονός, θα είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, όπως φαίνεται, είναι άνθρωπος που του αρέσει να τηρεί τα έθιμα. Με βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram, o Ιακωβίδης ξυρίζει τον γαμπρό Χατζηγιοβάνη, ενώ το γυρνάνε και στον χαβαλέ, με τον ίδιο να λέει ότι δεν πρόκειται να τραγουδήσει στον γάμο, αλλά ο γαμπρός.

Δείτε το βίντεο του Ιακωβίδη με τον Χατζηγιοβάνη 

Από το 2022 ο Τάσος είναι κάτοικος Τουρκίας. Από τότε που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2016, ήταν στον Παναθηναϊκό, όμως τις τελευταίες δύο χρονιές, αγωνίζεται στη γειτονική χώρα με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού. Στην πρώτη του σεζόν στην Τουρκία, είχε 25 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 33 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Είναι βασική μονάδα για τον σύλλογό του και αυτός είναι και ο λόγος που ο Γκουστάβο Πογέτ όσο ήταν στον πάγκο της Εθνικής, τον επέλεγε στην τελική αποστολή και όποτε τον χρειαζόταν, του έδινε χρόνο συμμετοχής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ