Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε…ρόλο Εμπαπέ τρόλαρε Αλ Χιλάλ ! (ΦΩΤΟ)

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε «τέλος» στο… σίριαλ που έχει ξεκινήσει από το 2021 κι έπειτα και αποτελεί αναμφίβολα την μεταγραφή του καλοκαιριού – πόσο μάλλον όταν αναλογιστούμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πήρε ούτε ένα ευρώ!

Πολλές ομάδες κυνήγησαν την υπογραφή του, ωστόσο ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να πάει στη «Βασίλισσα». Μία από τις ομάδες που του προσέφεραν «γη και ύδωρ» ώστε να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του ήταν η Αλ Χιλάλ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν το ξέχασε αυτό!

Η ομάδα από την Σαουδική Αραβία στην πιο τρελή ενδεχομένως πρόταση που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, προσέφερε το περασμένο καλοκαίρι 700 εκατ. ευρώ στον Κιλιάν Εμπαπέ! Ποιο ήταν το πλάνο; Να αγωνιστεί μία χρονιά στην Μέση Ανατολή και εν συνεχεία να αποχωρήσει 12 μήνες αργότερα για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης! Αυτό ήταν το πλάνο!

Ο Giannis, λοιπόν, τρόλαρε την Αλ Χιλάλ, αφού με την βοήθεια το photoshop τροποποίησε την διάσημη φωτογραφία του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

«Μετά τις διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ. Μαδρίτη, έρχομαι!! Hilal Madrid. Ωχ, συγγνώμη εννοούσα Hala Madrid», έγραψε χαρακτηριστικά. Άλλωστε, πριν μερικούς μόλις μήνες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ζητήσει από την Αλ Χιλάλ να τον… αγοράσει, επειδή μοιάζει στο πρόσωπο με τον Κιλιάν Εμπαπέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ