Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα δεδομένα για Ετζούκε και Μπρέιθγουεϊτ στον ΠΑΟΚ μετά την παραμονή Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της επόμενης σεζόν, έχοντας ήδη κλείσει την πρώτη και σημαντικότερη εκκρεμότητα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα παραμείνει τουλάχιστον και τη νέα σεζόν στην Τούμπα, αφού μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, αποφασίστηκε από κοινού η παραμονή του νεαρού άσου και η απόρριψη της πρότασης της Σάλτσμπουργκ, η οποία προσέφερε 17,5 εκατ. ευρώ συν 17,5% ποσοστό μεταπώλησης στον Δικέφαλο του Βορρά, προκειμένου να τον κάνει κάτοικο Αυστρίας.

Ο «κορμός» μένει, καθώς αν εξαιρεθεί η αναμενόμενη αποχώρηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ «τρέχει» να κλείσει και τις υπόλοιπες θέσεις για τις οποίες κινείται.

Στα ασπρόμαυρα, όπως όλα δείχνουν, θα ντυθεί ο 26χρονος Νιγηριανός εξτρέμ Τσιντέρα Ετζούκε, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η κατάσταση των διαπραγματεύσεων με τον Δικέφαλο του Βορρά είναι προχωρημένη.

Επιπλέον, κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι πολύ πιθανό να γίνει και ο πολύπειρος Δανός Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ο 33χρονος φορ που τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίζεται στη Βαρκελώνη με τη φανέλα της Εσπανιόλ.

Αίσιο τέλος αναμένεται να υπάρξει και στην υπόθεση της ανανέωσης του Στέφαν Σβαμπ για έναν ακόμη χρόνο, ενώ στην τελική ευθεία έχει μπει και η διαδικασία παραμονής του Σουαλιχό Μεϊτέ, αφού ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τη Μπενφίκα και απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες, προκειμένου να παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά ο υψηλόσωμος μέσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ