Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Η προτίμηση του Ιωαννίδη για το μέλλον του»

Με νέο δημοσίευμά της η εφημερίδα «A’ Bola» υποστηρίζει πως ο Φώτης Ιωαννίδης προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπόρτινγκ και όχι στη Λιλ.

Οι Πορτογάλοι σημειώνουν πως ο Έλληνας επιθετικός έχει πειστεί από τους ιθύνοντες της ομάδας για το πρότζεκτ και πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Λισαβόνα το φετινό καλοκαίρι.

Όπως υπογραμμίζουν, σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως η πορτογαλική ομάδα θα αγωνιστεί στο Champions League της νέας σεζόν, ενώ η γαλλική θα πρέπει πρώτα να περάσει από τα προκριματικά.

Παράλληλα, αναφέρουν πως ο Ιωαννίδης θέλει να έχει μια πορεία παρόμοια με αυτή του Βίκτορ Γιόκερες και να αποτελέσουν τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας «σκαλοπάτι» για να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται να παραμείνει τελικά στο ρόστερ της Σπόρτινγκ, κάτι ωστόσο που δε στέλνει τον Έλληνα επιθετικό στον πάγκο αν τελικά μετακομίσει στη Λισαβόνα.

Το ζητούμενο για τους Πορτογάλους είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό, αναγνωρίζοντας πως οι πράσινοι θα επιχειρήσουν να καρπωθούν από μια τέτοια μεταγραφή τα μέγιστα οικονομικά οφέλη.

Στη Σπόρτινγκ θεωρούν πως οι διαπραγματεύσεις θα πάρουν μερικές εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθούν, εκτιμώντας πως μπορεί να προχωρήσει το deal στα 20 εκατ. ευρώ.

Επίσης, σύμμαχός τους, όπως αναφέρει η «A’ Bola» είναι ο Ιωαννίδης, ο οποίος φέρεται να έχει μείνει ικανοποιημένος απ’ όσα του προσφέρει ο πορτογαλικός σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ