Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φορτσάρει για μεταγραφές η ΑΕΚ – Οι «σίγουρες» προσθήκες κι οι ανανεώσεις

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν στη ΑΕΚ για την υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο είναι κάποιες ανανεώσεις συμβολαίων, όπως των Αραούχο, Άμραμπατ, Χατζισαφί, αλλά και οι μεταγραφές.

Η παρουσία του Αλμέιδα στην Αθήνα αυτές τις μέρες ίσως δώσει μια ώθηση στα μεταγραφικά, μιας και ο Αργεντινός τεχνικός έχει κάνει εδώ και καιρό τις εισηγήσεις του τόσο για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ όσο και για τις ανάγκες ενίσχυσης.

Στην Ένωση ξέρουν πως η μεταγραφική περίοδος είναι ένας μαραθώνιος, ωστόσο θέλουν να αποκτήσουν κάποιους παίκτες έως την έναρξη της προετοιμασίας στις 21 Ιουνίου.

Μάλιστα, έχουν ήδη τεθεί επί τάπητος οι προτεραιότητες σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ.

Σίγουρα η Ένωση θα κινηθεί για τερματοφύλακα, δεξιό και αριστερό μπακ, κεντρικό χαφ και αριστερό ακραίο επιθετικό, αλλά οι προσθήκες μπορεί να φτάσουν και τις επτά ή οκτώ ανάλογα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ