Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σοκ στη διοίκηση της Φιορεντίνα – Οργή στους οπαδούς μετά τον χαμένο τελικό

Από την ημέρα που απέκλεισαν τη Μπριζ στον ημιτελικό οι Βιόλα έλεγαν στις δηλώσεις τους ότι θα εκδικηθούν για την περσινή ήττα από τη Γουέστ Χαμ. Οτι ήρθε η ώρα να κατακτήσουν, έπειτα από δεκαετίες, ένα τρόπαιο. Οτι ο τρίτος, γιατί υπήρχε και ο περσινός του Coppa Italia, τελικός με τον Βιντσέντσο Ιταλιάνο θα ήταν και ο τυχερός. Αυτός στον οποίο η Φιορεντίνα θα πανηγύριζε. Οι Ερυθρόλευκοι και ο Ελ Κααμπί, όμως, είχαν άλλα σχέδια και δεν τους ενδιέφερε καθόλου τι ήθελε η ομάδα της Φλωρεντίας. Εκεί όπου το κλίμα θυμίζει… κηδεία πλέον.

Οπως αναφέρουν ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με το ρεπορτάζ των Βιόλα, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση των οπαδών που βρέθηκαν στην OPAP Arena. Έσπασαν καθίσματα, έκραξαν την ομάδα όταν πήγε μπροστά τους μετά τη λήξη, είπαν πολλά και διάφορα για προπονητή και παίκτες… Και κάπως έτσι είναι και οι διοικούντες το κλαμπ, απλά για αυτούς τα ιταλικά ΜΜΕ δεν χρησιμοποιούν τη λέξη «οργή» αλλά τη λέξη «σοκ». Ο Ρόκο Κομίσο, ο οποίος έφυγε από την Αθήνα πριν την ομάδα, δεν θέλει να ακούσει κανέναν ενώ και οι υπόλοιποι είναι σοκαρισμένοι.

Στη Φιορεντίνα ήξεραν ότι δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι, ποτέ δεν είναι εύκολος ένας τελικός. Ήξεραν ότι θα έπαιζαν με τον Ολυμπιακό να έχει πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από τις εξέδρες. Πίστευαν, όμως, ότι θα επιβεβαίωναν τον τίτλο του φαβορί, ότι είχε έρθει η ώρα τους να πανηγυρίσουν. Και τελικά γνώρισαν μια ήττα που πονάει περισσότερο από την περσινή, πονάει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εδώ και πολλά χρόνια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ