Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε τέσσερις θύρες οι ζημιές στην «Opap Arena», στις αρχές το οπτικό υλικό – Ολυμπιακοί καμάρωναν για το… κατόρθωμά τους (ΦΩΤΟ)

Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι όχι απλώς δεν σεβάστηκαν το γήπεδο που τους φιλοξένησε στον τελικό του Conference League, αλλά του προκάλεσαν και ζημιές. Κάτι άλλωστε το οποίο φαίνεται καθαρά και σε μια σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήδη από σήμερα το πρωί ξεκίνησε μια πρώτη καταγραφή της εικόνας του γηπέδου της ΑΕΚ.

Οι ζημιές εντοπίζονται σε τέσσερις θύρες. Στην 39, στην 41, στην 43 και στην 45. Γραμμένα συνθήματα σε τοίχους, πολλά κολλημένα αυτοκόλλητα, φθορές στις τουαλέτες και κάποια σπασμένα καθίσματα. Επίσης, σπασμένα καθίσματα υπάρχουν και στην θύρα 21 που βρισκόντουσαν οι οπαδοί της Φιορεντίνα. Αυτό δείχνει η πρώτη αυτοψία και εκτίμηση της κατάστασης.

Φυσικά και η ΑΕΚ ήδη εξετάζει τις κινήσεις της. Πάντως, όσον αφορά εκείνους που προκάλεσαν τις φθορές, υπάρχει εξαιρετικά πλούσιο οπτικό υλικό. Κυρίως από τα social media, που κάποιοι εξ αυτών που προχώρησαν σ’ αυτές τις ζημιές, επιδεικνύουν το… κατόρθωμά τους. Επομένως, τα πάντα βρίσκονται ήδη στις αρμόδιες αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ