Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Μπόχουμ κέρδισε στα πέναλτι την παραμονή της στην Bundesliga-Κάζο για την Φορτούνα του Τζόλη (ΦΩΤΟ)

Αδιανόητη εξέλιξη είχε η ρεβάνς του μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Bundesliga με την Μπόχουμ να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα επικρατώντας 0-3 στην κανονική διάρκεια, μένοντας στην κατηγορία με νίκη 5-6 στα πέναλτι!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Φίλιπ Χόφμαν, με το 0-1 να μένει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, για να συμβούν απίθανα πράγματα στο δεύτερο μέρος, με την Μπόχουμ να συνεχίζει την αντεπίθεσή της.

Στο 66′ και πάλι ο Χόφμαν διαμόρφωσε το 0-2 και γέμισε με άγχος τους παίκτες της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με την μεγάλη ανατροπή να έρχεται στο 70′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέγκερ, που έκανε το 0-3 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση, όπου και πάλι δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ, με την Φορτούνα και την Μπόχουμ να λύνουν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι.

H Μπόχουμ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στη ρώσικη ρουλέτα και με σκορ 6-5 κατάφερε να σωθεί και να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Bundesliga, καταδικάζοντας την Φορτούνα να μείνει για ακόμη μια σεζόν στη Τσβάιτελιγκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ