Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Καλλιθέα έκανε φιέστα με…τεσσάρα

Με τον καλύτερο επίλογο τέλειωσε τις υποχρεώσεις της στην Super League 2 η Athens Kallithea που επικράτησε με 4-1 της Καλαμάτας.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν άφησε με παράπονο τους οπαδούς της που γέμισαν τις εξέδρες του «Ελ Πάσο» για να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες μια ιστορική άνοδο.

Ο κόσμος της ομάδας… φώναζε «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές», ενώ μια όμορφη στιγμή έγινε και με τους παίκτες της Καλαμάτας, οι οποίοι προχώρησαν σε pasillo στους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας.

Το καθάρισε από την αρχή…

Η Καλλιθέα μπήκε δυναμικά στο ματς και μόλις στο 7’ άνοιξε το σκορ με τον Ντεμέτριους να πλασάρει σωστά μετά από την ασίστ του Λουκίνα. Στη  φάση αυτή ωστόσο αξίζει να σχολιάσουμε την ιδανική ανάπτυξη της ομάδας που κυκλοφόρησε μέχρι τέλος τη μπάλα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν στο 15′ και το 2-0 με τον… συνήθη ύποπτο, Γιάννη Λουκίνα. Ο Γεβρέμοβιτς έβγαλε βαθιά μπαλιά, ο αρχισκόρερ της Athens Kallithea βγήκε τετ α τετ με τον Κοβάλ και τον εκτέλεσε με εξαιρετικό τελείωμα για το 2-0.

Γκολάρα Τσιντώνη και 3-0

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκαν δυνατά στο β μέρος και βρήκαν ακόμα ένα γκολ στο 48′ με τον Τσιντώνη, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μείωσε το σκορ στο 65′. Ο Ακόστα πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Κολτσίδα, έβγαλε την μπαλιά και ο πολύπειρος Μπαράλες πλάσαρε τον Πάντο για το 3-1.

Καρέ με υπογραφή Λουκίνα

Οι πρωταθλητές της Superleague 2 είχαν μεγάλες ευκαιρίες για το τέταρτο γκολ με τον Λουκίνα και τον Νεκούλ και τελικά το βρήκαν στο 88′. O Νεκούλ έσκαψε την μπάλα, ο Λουκίνας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε για το τελικό 4-1. O 32χρονος επιθετικός στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχε 18 γκολ σε 28 εμφανίσεις.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Πάντος, Μαρότα (60′ Κολτσίδας), Βλάχος, Γεβρέμοβιτς (80′ Ρόσι), Ουές (60′ Μανθάτης), Μπουλούλης, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης, Ντεμέτριους (60′ Νεκούλ), Βασιλόγιαννης (57′ Τόρρες), Λουκίνας

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Κατάλντι (46′ Τάτος – 60′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους (46′ Δρούγας), Γρίβας (46′ Σάλα), Μπαράλες, Ακόστα (78′ Mουζάκης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ