Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν έχει μόνο Παναθηναϊκός-Άρης: Τελικοί Κυπέλλων σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Σκωτία

Στα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα των ευρωπαϊκών χωρών οι τελικοί των Κυπέλλων σηματοδοτούν τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας, όπου Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Παρί Σεν Ζερμέν είναι τα απόλυτα φαβορί για να κατακτήσουν τα εγχώρια νταμπλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να χαλάσει τα σχέδια των «πολιτών» στο πιθανόν τελευταίο ματς του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της ομάδας, η Καϊζερσλάουτερν θα επιδιώξει να χαλάσει την ονειρική σεζόν της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο, ενώ η Λιόν θέλει να κλείσει με ένα τρόπαιο το εκπληκτικό της δεύτερο μισό της σεζόν. Ωστόσο, τα φώτα θα είναι στραμμένα κυρίως στον Κιλιάν Εμπαπέ και στο τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί, πριν μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Στη Σκωτία, δε, έχουμε το απόγευμα τον τελικό ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς, που ο πρώτος μεταξύ των δύο μεγάλων αντιπάλων μετά από 22 χρόνια.

Φυσικά, στην Ελλάδα διεξάγεται απόψε το Παναθηναϊκός-Άρης στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το πρόγραμμα των πέντε τελικών του Σαββάτου (25/5):

17:00 Κύπελλο Σκωτίας: Σέλτικ – Ρέιντζερς

17:00 Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / COSMOTE SPORT 3 HD

20:30 Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός – Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD (Απευθείας μετάδοση στις 20:30) & ΣΚΑΪ (Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στις 23:50)

21:00 Κύπελλο Γερμανίας: Καϊζερσλάουτερν – Μπάγερ Λεβερκούζεν / COSMOTE SPORT 2 HD

22:00 Κύπελλο Γαλλίας: Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν / ACTION 24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ